istanbulda cj-5 ustası önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makalin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,970

makalin

Yeni Üye
herkese selam,

bir ustanın toplamayı yarım bıraktığı cj-5i istanbul avrupa yakasında toparlayabilecek samimi, dürüst ve işinin ehli bir usta arıyorum, deneyimi olan arkadaşlar fikirlerini yazabilirse çok sevinirim, bizim arkadaşların yönlendirdiği ustada problem yaşadık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

iyi seyirler

Etiketler
Ynt: istanbulda cj-5 ustası önerileriniz

ne konuda problem yaşadınız acaba acıklarmısınız ? ve hangi usta bu acaba ?

yaklaşık 1 yıldır jipin toparlanması bitmedi ve başka problemler de yaşandı fakat burada tek taraflı görüş yazmak da pek doğru olmaz, zaten niyetim de tek parça halinde teslim ettiğim jipi tekrar tek parça haline getirebilecek bir ustayla olayı hızlıca çözmek, forumdaki başlıkları da inceledim tarihleri eski ama maslak sanayide ustalar duruyorsa onlara da danışacağım, önerileriniz olursa da değerlendirmek isterim, iyi pazarlar

isteklerinizin yerine geleceği ve sorun yaşamayacağınız bir adres
DAYI JEEP GARAGE
ABDURRAHMAN KAHRAMAN
atatürk oto san. sitesi 14. sok. no : 504 (üst katta) maslak istanbul
www.dayijeepgarage.com
tel: 0212 286 44 70
cep: 0543 672 9881
iyi günler

Apo Dayıyı bende tavsiye ederim. git tanış cj gibi bir adam vazgeçemiyorsun :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR