İstanbul'dan Ege ve Akdeniz Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,241
Ynt: İstanbul'dan Ege ve Akdeniz Turu

Çok gezemesek de bunları mutlaka yapın... Paraşütle atlayın, tekne turuna çıkın (gün boyu öğlen yemek dahil 25 tl gibi komik de bir rakam), denizin tadını çıkarın, biz gidemesek de Kayaköy'e toprak yoldan gidin....

Etiketler

Gece eğlencesiz olmaz... Otelimizin akşam sürprizleri gayet eğlenceliydi....

Ve güzelim Ölüdeniz'i bırakıp Olimpos'a doğru yola çıktık... Yoldan manzaralar; Kalkan...

Kaputaş Plajı... Buranın yol yapım çalışmaları sırasında kayan taşların altında kalıp ölen işçilerin adları bir kayanın üzerinde levhaya yazılmış...

Kaş-Olimpos arasından geçecek olursanız bu köfteci dayıya mutlaka uğrayın, hem sohbeti, hem de köfteleri çok tatlıydı...

Ve Olimpos... Çok ilginçtir plaja gidiş ücretli (müzekart burada da geçiyor) ve saat akşam 10 dan sonra girmek yasak! Zaten gerek de yok insanlar sahilde nerdeyse üst üste çıkacaklar kalabalıktan...

Plaj fotoğraflarını gözünüzü korkutmamak adına koymuyorum, hani belki gitmek isteyen vardır diye ;D Antik kalıntılar...

Va dönüş yolu... Yol uzun olduğu için pek durup fotoğraf çekemedik, yalnızca Işıklar Gölü'nde durduk....

Ve Manyas Gölü (Kuş Cenneti, her ne kadar kuş pek olmasa da...) Bu kadar... Kimsenin ilgisini çekememişiz ama neyse ;D

Usta gezi ne kadara mal oldu toplamda, benzin, otel vs... Ben de böyle bir gezi düşünüyorum ama td5 disco var bende de...

Benzine yaklaşık 3000 km için 1500 tl (klima, lastik, buzdolabı derken benzin iyice coştu) otel için 900 tl gibi bir rakam çıkıyor... Ancak daha fazla dolaşarak daha ucuz oteller yada pansiyonlar bulabilirsiniz... Ama bence bir karavan bulun onda kalarak çılgın gibi gezin derim ben ;D

Çok sağolun... Otel önemliydi benim için, daha yüksek çıkar diye tahmin etmiştim...