İstanbullular Yardım Lazım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,695

Etiketler
Ynt: İstanbullular Yardım Lazım.

yok yaw adam landcruiser baktı bize.

Tuğsan abi fotosunu koyim bari de millet inanır inanmaz neme lazım.

zaten Tuğsan abi de beğenmedi çakmaya benziyor dedi.

belki baskı vardır, belki belki zor durumdadır tehdit vardır belki...
Yaw çamura girince düzelir...

hele bi alalım inşallah o bizim işimiz. hayvan asfaltta perişan olmuş, doğaya çıkarıp serbest bırakıcam inşallah.

hasanfb' Alıntı:
Ben burada ne yapıyorum...Sevgi bu işte...

Marka imajı çok önemli tabiii.

Arkadaşlar Selam,

Levent arkadaşımız bu konuyu açmadan yaklaşık 6 gün önce,
kendisi Çorum' da olduğu için,
satılık ZJ' leri gidip kontrol edip edemeyeceğimi,
bazı ilanlar hakkındaki yorumlarımı ve bu araçlar ile ilgili teknik v.s. sorular içeren PM' ler atmıştı bana.
Zaten bi süredir kendisinin bu konudaki bilgi alma çabalarını konular içindeki mesajlarından görüyoduk.

Kendisine yardımcı olabileceğimi ve Ankara' daki düzgün sayılabilecek, gidip görmeye değecek satılık araçlara bakabileceğimi söyledim.
Bir kaç ZJ satışına yoğunlaşmış galeriye v.s. haber bıraktım. Dolaşırken üç araca baktım. Hepsinin tavanı sarkık, km.' si fazla v.s. idi. Fiyat gibi her noktada refarans olabileceğim bi ZJ' yi şu günlerde Ankara' da bulamadım açıkçası.

İstanbul v.s.' de olan araçlara da bakabilecek arkadaşlarımız olduğunu ifade ettim. Ki görüyorum ki bu zaten gerçekleşmiş. Site üyesi arkadaşımıza yardımlarınızdan dolayı bende teşekkür ederim.... ;D Bugün ona, yarın bize ;D

Levent' in Pm' lerini cevaplayarak, araçlarla ilgili sorularını ve linklerini verdiği ilanlara ilgili yorumlarımı yaptım.

Hatta bu sitede satılık bi ZJ' yide beğendiğimi ifade ettim. O konu içinede satıcıya bilgilendirme mesjı atmıştım zaten. Konuştular mı v.s. tam bilmiyorum.

Daha sonra bu konuyu açmış ve maalesef ben başka konularla ilgilendiğim için bunu farketmedim.

Görüyorum ki sizlerin yardımsever tavrı ve bu bilgiler işe yaramış.

Levent' in bana sorduğu sorular doğrultusunda verdiğim cevapları, ona gönderdiğim PM' lerden alıntı yaparak buraya eklemek isterim.
Zira yeniden tek tek yazmam şu anda mümkün değil. Bazen vakit sıkıntısı ile özensiz cümleler kurmuştum, bazı yerlerde de özelde paylaşılan isimleri v.s.' leri ve özel mesaj olduğu için rahatça kullandığım kelimeleri noktalıyorum. Burada o kelime ve cümleler olmaz tabiki.... bip liyorum oraları....

Satılık ZJ' lerle, Zj ilanlerı ile ilgili yaptığım yorumların, yorum tarzımın potansiyel Zj müşterilerine araç bakarken faydası olacağına inanıyorum ki bu bakış açısı Levent' te oluşmuş zannımca. Ne mutlu bana.

İlk fırsatta bu yazılarımı düzenleyip, Zj' ler hakkında var olan ilgili konuya ekleyeceğim. Veya "Satılık Zj' yi okumak " v.s. başlıklı yeni bi konu açacağım...