ilana şimdi baktım...
bu araçla ilggilendiğine inanamıyorum, ben geçen görmüştüm onuda, kim .............yazı yazdıran demiştim..
Umarım sende zevksiz birisi değilsindir bunun gibi...
eğer öyleyse sohbeti keselim... ;D
Bu işi bilen birisi olduğunu zannediyorum, piyasayıda biliyorsun, nasıl böyşe bi düşüncede olursun anlamadım...
dedim ya araç sahibi önemli.... bu yazacaklarımdan araç sahibi hakkında fikir edineceksin, sonrada o karakterdeki birinin arabası nasıl olur diye düşüneceksin... detay yakalamak çok önemli...
bi kere, direksiyon kılıfı iğrenç... bendede aynı kılıf var ama üzerinde krom desenler yok... zevksiz adam özensiz veya cahil çakaldır.... arabası yaramaz...
yükseltmeye para harcamış, arka benzin deposuna koruma almamış, bizim araçlarda ilk patlatılan plastik depodur.
demekki kafa çalışmıyor veya ona yol gösteren bilgili bi ustaya gitmiyor... ben ....... ustaya ilk ne yapmam lazım dedim, önce depo koruma sonra arazi şanzman koruma, sonra ön alt koruma dedi.... sıar buymuş, yani en çok patlatılana göre, tecrübeli ustaya gitmiyor bu araba....
Dicenki, veya dicekki bu aracın sahibi, araç yüksek vurmazki depoyu, ben o kadar yükselttikçe aracı, daha yüksek yerlerden inerim, buda doğaldır, daha yüksek yerdede vurursun depoyu...
Gerçi ..............dada yok o koruma ama, o gezi yapıyor, aracı kırmıyor.... bile bile kullanıyor yani... aracıda kırmaay kıyamadığı için satıyor zaten bildiğim kadarıyla, ..... nin aracıyla kıyasla bu makine sıfır.....
yükseltmişte, nasıl yükseltmiş..... markalı kit taksa yazardı skyjacker v.s. diye....
getlede bu kaadr yükselir, ama kolların felan değişmesi lazım... araba yürür ama çok zararlıdır.......
jantlar şık ama kıytırık... bizim bijon aralıkları 114.3.. honda ile aynı... bütün hondalara olan çin çün jantlar uyar... bunlarda çin malı süslü jantlardan... 700 lira burada. pazarlık öncesi........
Lastikler çok güzel, federal mt... asfaltta, yağmurda idare eder ama 130 üstüne çıkamazsın, gürültü fazladır, karda fena değil ama süper değil, buzda zayıf, çamurda süper.....
tavandaki roof rack güzel ama önü bence yeterince şık değil...
öndeki koruma orjinal ama, ilk kazada tampon kırılır, ayaklarından eğiliyor o, koruma fonksiyonu yok yani, zaten muayenede orjinalde olsa sorun çıkar..
yandaki basamaklar (rock slider değil) galiba orjinal. orjinali sarıdır. bendede vardı, bi kaldırıma tıkladım, ezildi, yerinden oynayıp arabamın marşpiyelini ezdi, söküp atmam lazımdı,i yarardan çok zarar. söktüm zaten, ...... ustalara bıraktım, satacaklardı, belki bu adama satmışlardır, düzeltip.
yerine şaseden bağlantılı, argon kaynaklı rock slider yaptım. 4 mm profilden, toplam 75 kg...
........ model makina... pazarlıksız .....000... ohaaaaa...
pazarlıksız yazmasa ..000 teklif ederdim, jantları, yükseltmeyi, yan basamakları sök, lastik kalsın derdim... kabul ederse, keyfi bilir...
...000 km yazmış, nasıl yani.......... yenimi sıfırlanmış motor, niye.... 700000 mi yapmış ta bitmiş motor, peki şanzman hiçmi dönmemeiş 700000 km.
hararet yapmış, contamı yakıp sıfırlanmış motor, yağsız kalıp yatak sarıp mı sıfılanmış motor....
motoruna hararet yaptıran, arabayı yağsız bırakan adam arabanın içinde dansöz oynatmıştır o aadm... almam....
tavandaki o lambalar ne öyle...... blazer k5 mi bu kamyon mu... orjinalde yok öyle bişey... orjinal tavan ışığı cam kepi ile var. Lund cam kepide 610 usd.... delinmiş orjinal tavan... ya su alıyorsa içine, ben ilk önce tavan dö.emesine bakarım, sarkmış olma ihtimali yüksek yani.... hem kışa girerken niye satıyor.... demekki su alıyor... okutmaya çalışıyor....
bu araca binen adam piyasayı bilir, piyasayı bilen adam 9 ..?.?L makineye o para istenmeyeceğini bilir. demekki bi keriz bulursam satarım mantığında, o keriz biz olmayalım....
lpgsi sıralı olsa yazardı.... zaten sıralı lpg ?.? makinede o kadar yakmaz.... klasik sistem olduğu için o kadar çok yakıyor. hata etmiş. az yaktığını zannediyor.... bana yakalandı...
......isim yabancı gelmedi....
saçmalık....