İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan askeriajan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,491

Etiketler
Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

tyt.fan' Alıntı:
ayrı konu başlığı.aynı renk.doka ikiside .farketmedim aynı araç olduğunu.aracı revize eden arkadaş stepne taşıyıcı gibi bişi yapmıştı arkaya.demek o aparat :smiley:
Evet, asansör vazifesi de görebilen stepne taşıyıcı daha da geliştirilip def, mog kaldırabilecek hale getirilmiş.

begendiyseniz çok müteşekkir oldugum bu araçlar insanın içine gitgide işleyen hastalık gibi bir gün marşına basıp çalıştırmasam o gunum güzel geçmez Allah herkese nasıp etsın daha yapacaklarım var

BİR ARKADAŞLA TAM BİR TON YAKITINA İDDAYA GİRDIK SİZE 10 PUANLIK SORU SİZCE NEYINE İDDAYA GİRDIK CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM DOGRU TAHMIN EDENE İDDİA KONUSUNU ÖZEL SAYFASINA MAİL ATICAM

Kardeş valla bir yorum getiremedim nesine girdin iddaa,ya ünimog bu üstüne iddaa,ya girmek pek akıl işi değil

askeriajan' Alıntı:
BİR ARKADAŞLA TAM BİR TON YAKITINA İDDAYA GİRDIK SİZE 10 PUANLIK SORU SİZCE NEYINE İDDAYA GİRDIK CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM DOGRU TAHMIN EDENE İDDİA KONUSUNU ÖZEL SAYFASINA MAİL ATICAM
10 ton yakıtına :smiley: :smiley:

güzelmiş, güle güle kullanın...

Mkg' nin konusu varmı biyerlerde, merak ettim...

İyi günler
Aracınız çok güzel olmuş, güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

arkadaslar sizde hiç heyecan görmedim yorum atan yokmu 10 ton degil 1 ton saygılar ayrıca unımogumu begenenlere tesekkur ediyorum

DSCI1233.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR