İşte Benim ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejdereristi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,029

ejdereristi

Kamp II
Yer
istanbul
arkadaşlar hepinize selamlar..uzun süredir cj yi sattıktan sonra araçsız kaldım..aman xj mi yok zj mi derken zj de karar verdim..ve çorumdan sevgili arkadaşım levent bey sayesinde hem zj de karar kıldım hemde onun bir arkadaşının 96 model 5.2 sini satın aldım..ancak henüz çorum a gidip aracı alamadım..resimler şimdilik ilan fotoları..aracı aldıktan sonra garaj kısmında konu açıcam ve gezenbilire yaraşır bir makina yapıcam..ancak şimdiden beni kazıklamayacak usta ve modifikasyonda yardımcı olacak dürüst insanlar arıyorum..tel ve adres olursa süper olur..

222345080le.jpg

222345082of.jpg

Etiketler

Ynt: İşte Benim ZJ

Ejder selam,
hayırlı olsun bundan da sıkılırsan haber ver.Talibim aracına.
iyi günlerde,kazasız ve sorunsuz binmeni dilerim.
Kadir

herkese çok teşekkürler arkadaşlar..kadir senin cj ile takas düşünürsen olur tabiki..ama canavarın resimlerini koy da şenleneyim hasret gidereyim..zj yi canavar yapıcam inşallah..yakında garaj bölümünde link açıcam..orada detaylı resimler olucak...saygılar

Ejder bey öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde güle güle kullanın diğer sorunuza gelince eğer Ankarada ikamet ediyosanız size yardımcı olabiliri saygılar

evet arkadaşlar salı öğleden sonra merzifona uçuş çarşamba aracı alış ve dün gece dönüş...en kısa tarifi bu ama biraz açmam lazım çünkü teşekkürü ve insanlığın ölmediğini anladığım 2 gün yaşadım ki allah herkese nasip etsin..eşim ve ben merzifondan çoruma döndük ve Levent bey( çorumda herkesin beynine offroad ve 2 tekeri sokan adam ) karşıladı..alacağım araçla geldi ve kendince bizi soft offroad olduğunu iddaa ettiği ancak bizce kısa süreli kalp krizi , eşimin "ben sizi dışardan izlesem" cümlesiyle arabadan kendini atması şeklinde devam eden sürüş keyfinin ardından zj hakkında yazılan herşeyin çok daha fazlasını hakkettiğine inanıyorum..inanılmazdı desem yeridir..levent abiii eşim korkar deyip :smiley:) normal asfalta dönüşten sonra daha da ilginç yaşanan şey ise levent beyin bir sokağa sert girmesiyle eşimin sağ arka koltuktan sol arka köşeye süzülüşü ve biz ön koltuktakiler olarak kahkahanın dışında olaya tepkisiz kalışımız süperdi:smiley:) görüldüğü üzere aracı almamız için eşimden herhangi bir oanaya gerek kalmadı çünkü tamamen of olmuştu:smiley:) ertesi gün satış vs..aracı aldık ve mt lastiklere inat çorum istanbul çok rahat bi yolculuk yaptık.. Levent beyi tanıyanlar için anlatmaya gerek yok ancak bana ve eşime gerçekten insanlık ölmemiş dedirten insanlığından ötürü çok teşekkür ederim..araç sahibi tufan beye, tek teker "selo"ya ve ismini hatırlayamadığım ve bizi çok iyi ağırlayan tüm dostlara çok teşekkürler..hepinize saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.