İşte Bizim Karavanımız (Şans); Serkanguranc - Salih35

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,358
Ynt: İşte Bizim Karavanımız (Şans); Serkanguranc - Salih35

Sn Serkangüranç ve Salih35,

Karavanınızı güle güle kullanın , mutlu gezileriniz olsun.

Doğan

Etiketler

Gercekten cok guzel is yapmissiniz. Gule gule kullanin.

Serkan Bey karavanınız hayırlı olsun gülerek kullanın, mutlaka yollarda göremk isteriz ama sabit çekme karavanlar gibi bir kampta çürümesin...

Teşekkürler SNOBİ üstadım......Artık gezme zamanı geldi....İnşallah güzel gezilere imza atacağız...

Serkan bey karavanınız hayırlı olsun. Uzun gezilerde kullanmanız dileğiyle. Eşinizin istemediğinden söz etmişsiniz, size kolay gelsin

drares' Alıntı:
Serkan bey karavanınız hayırlı olsun. Uzun gezilerde kullanmanız dileğiyle. Eşinizin istemediğinden söz etmişsiniz, size kolay gelsin
Haşmet bey teşekkür ederim.Maalesef eşim hiç memnun değil....Ama abim ve ben ve çocuklarla keyfini çıkaracağız.Yoksa gözümüz açık gidecek .....

(Ben Tüplü dalış,zıpkınla serbest dalış,yelken,sırtı ve bilimum balık avcılığınıda yapıyorum eşim onlarıda sevmiyor )

sn cavid sezen, insel, süvari, levent zirve, bülent yazıcı, mehmet baydemir ve sn kalkancı hepinize iyi ve güzel geziler diler,herkesin her şey gönlünce olsun.. not ..birlikten kuvvet doğar..izmirden selamlar.....

Arkadaşlar karavanınızı iyi günlerde kullanın,
Çekme karavanın yerlisini daha önce kullanmıştım,şimdi karavanım ithal aradaki farkı ancak kullanınca
anlaşılıyor. İsabetli seçim yapmışınız.

Yoğun işlerim nedeniyle forumdan bir süre uzak kalmıştım. Geç farkettiğim için kusura bakmayın. Karavanınız hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanmanızı dilerim.

Fotoğraftakiler fangri mi sinarit mi anlayamadım ama her ne ise muhteşemmiş. Nefesinize sağlık

Teşekkürler Levent... Bende yerlilere çok baktım ve alacaktım...Şansımıza Brüstner denk geldi...aradaki fark ciddi bir şekilde görülüyor...Diyorum ya buda bizim şansımızmış

Teşekkürler Cem....Fotoğraftakiler...Sinarit...geçenlerde sırtı ile aldım bu ara baya bir merak saldım sırtı olayına.....Aslında zıpkınla serbest yapıyorum eh iyide sayılırım. İzmir sualtı derneği ve,Ege sualtı avcıları derneğinin kurucu üyesiyim ..aynı zamanda Dalış eğitmeniyim....Yani denizden kopamıyoruz.Karavancılık 2.hobimdi ...Şimdi hafta sonları hava patlak denize açılamayacağız hemen B planı karavanla kısa geziler diyoruz.Tabi Hanım isyan ...

Serkan ve Salih beyler karavanınız hayırlı olsun güzel gezilerde kullanın İş seyehatinde olduğumdan yeni gördüm,bence karavanda kısa bir tatili eşinizle yaparsanız sanırım o lezzeti aldımı artık soğuk bakmayacaktır şans'ınız bol olsun.

Serkan ve salih bey karavanınız hayırlı olsun.Mutlu gezilerde kullanın.İnşallah yenge de karavanda yaşamaya alışır

Serkan bey hayırlı ve uğurlu olsun.Macera ve neşeli gezilerinizde sizlere hayatı doya doya yaşatsın yeni karavanınız.SEVGİ ve SAYGILLAR.