dogan124' Alıntı:Sn Serkangüranç ve Salih35,
Karavanınızı güle güle kullanın , mutlu gezileriniz olsun.
Doğan
Teşekkürler Doğan bey....Karavanımız yeterince kampta yatmış artık gezme zamanı geldi.Yaşam aküsünün olduğu yerde piller var 2 adet 6 voltluk...Onun yerine Kurtadam Cengiz beyde bir yaşam aküsü kuracak bize....Sonra sıkıntı yok...Başlayacaz gezmeye...(sizin yaşam aküsü ile ilgili yazdıklarınızı da okudum teşekkürler bilgiler için)...Bizim için de doğrusu çekme karavan...
Hep tedirgindim kaldır kur zormu diye 1 tonluk karavanı tek başıma 5 dakikada toplayıp kurabiliyor..tek başıma otoparkın diğer ucuna götürebiliyorum...Zaten daha önce bot çekiyordum çekmede sorun yoktu...En güzeli ucuza , orjinal ve geniş iç hacimli bir karavana sahip olmak diye düşünüyorum.
Haşmet bey teşekkür ederim.Maalesef eşim hiç memnun değil....Ama abim ve ben ve çocuklarla keyfini çıkaracağız.Yoksa gözümüz açık gidecek .....drares' Alıntı:Serkan bey karavanınız hayırlı olsun. Uzun gezilerde kullanmanız dileğiyle. Eşinizin istemediğinden söz etmişsiniz, size kolay gelsin![]()
Teşekkürler Levent... Bende yerlilere çok baktım ve alacaktım...Şansımıza Brüstner denk geldi...aradaki fark ciddi bir şekilde görülüyor...Diyorum ya buda bizim şansımızmışgüngör' Alıntı:Arkadaşlar karavanınızı iyi günlerde kullanın,
Çekme karavanın yerlisini daha önce kullanmıştım,şimdi karavanım ithal aradaki farkı ancak kullanınca
anlaşılıyor. İsabetli seçim yapmışınız.
Teşekkürler Cem....Fotoğraftakiler...Sinarit...geçenlerde sırtı ile aldım bu ara baya bir merak saldım sırtı olayına.....Aslında zıpkınla serbest yapıyorum eh iyide sayılırım.orsaalabanda' Alıntı:Yoğun işlerim nedeniyle forumdan bir süre uzak kalmıştım. Geç farkettiğim için kusura bakmayın. Karavanınız hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanmanızı dilerim.
Fotoğraftakiler fangri mi sinarit mi anlayamadım ama her ne ise muhteşemmiş. Nefesinize sağlık![]()