İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan İbrahim35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,464

İbrahim35

Kamp I
Yer
İzmir/Urla
Saygıdeğer Gezenbilir liler motorumla(sevgilimle:smiley: uzun ayrılıktan sonra yine beraberiz..Güne ikimizde hazırız.Uzun süredir sürmediğimden biraz korkar gibiyim :p:p
Ama nekadarda özlemişiz birbirimizi yahu. Bu mutlu günümü sizlerlede paylaşmadan edemiceğim Gezenbilir. Umarım sizleri çok sıkmadan günümün özeti sunmaya başlayım..
Daha fazla laf salatası yapmadan başlayalım çamurlanmaya :D :D

Gızım benim sev beni seveyim seni uuu :D Nasılda yakışıyoruz :p

Nekadar temiz duruyon ama fazla yanılma turunculu portakallı motorum :p

Uyyy bizim katır tepti suyu görünce :D Ama vurdum kırbacı toynaklar havada geçiverdik 2 tutam suyu

İşte nefes alıyorum ağaçların arasında.Muhteşem,nasılda özlemişim..

Tamamen taşlı bir hafif duvar inişi.Tam gaz inmeye bayılıyom :smiley:

Bu virajda mondialle nasılda yanlayıp yere yapışmıştım :D anılarım depreşiyor gözyaşlarımı tutamıyorum :p

Bizim derelerde bukadar olur ama büyükleride mevcut:smiley: Foto makinasının profesyoneli değiliz tam geçerken yapamıyorum tek başıma çekim

Heyt be ne poz vermişim.Kartpostallık :D Kayalarda hoplayıp zıplamayı özlemişim. Hard lık mı ne var sanki üzerimde bugün :D

İşte evet işte ağaçlar..Konya'da arayıp bulamadıklarım :( ama şimdi hepsi beni koruyor :smiley:

Duvar mı diyosun al sana duvar kulaklarımı çınlattın hemen ufakta olsa duvar yapıyorum

Yol yok ama ufukta görüyorum ulaşmak için yer bulmalıyım

Evet bi iniş buluyorum tarlaya ama bukadar masum göründüğüne bakmayın çok dikti gerçekten :smiley:

Boydan boya su.. Nekadarda zevkli suda gitmek :smiley:

İşte asıl duvar abi bu fotodan sonrakiler. Yine vuruyorum gazın dibine :D :D

Fena dikmiş yahu,su arıklarıda felaket

Heyt bianda zirvedeyiz :D

Kulağım çın etti bak yine..Birileri şu klasik OOO dan mı bahsetti buyrun efendim,sizlerimi kırcam :D

Karnım fena acıktı :smiley: Bişeyler atıştırmalıyım tabikide sucukkkk

Ateşimizde hazırlanıyo ohhh

Bu 10 sn modda da yarım ekmeği yutuvermişim, nasılda mutluyum :smiley:

Karnım doydu motorum dinlendi ikimizde mutluyuz:smiley:

Dere boydan boya akıyor ama içinde kulaç atıcak vaktim yok gazlamaya devam :D

Karnım doydu tabi bidaha foto alıcak vakit yaratamadım malum sıkı gazladım eritmek için.. Bizimkinide bi bıcı bıcı birazda keseleyi verdim benden temiz oldu kerata :D

Geldiğimden beri daha ilk çıkışım oldu.Geç başladı geç bitti ama huzur ve mutlulukla :smiley:

Herkese iyi akşamlar Gezenbilir halkı...

Etiketler

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

işte enduro olsun çamurdan olsun neden dedikleri ortada zaten enduro cu için zaman mekan kavramı yoktur yazı kışı yoktur acaba asfaltta bozukluk varmı derdi olmadıgı gibi motoruma bişey olurmu derdide yoktur endurocu tek başınada olsa atlar motoruna kar çamur engel dinlemeden daglara basar gider .tıpkı iprahim gibi .eline emegine yüregine saglık güzel paylaşım olmuş :smiley:

Güzel paylaşımlar arkadaşım...................Özellikle fotoğrafların olması çok güzel. Fotoğraflar çok şey anlatıyor.

Keşke bütün arkadaşlar bu şekilde yapsalar. Ellerine sağlık devamını beklerim.

Parkura bayıldım. Birkaç yer pek benim lastiklere göre değil ama drift yapa yapa giderük artık. Finaldeki Izgara sucuk-ekmek olayını şiddetle kınıyorum. Olmaz ki kardeşim böle, insanın aklına getirilmez ki alalen.. canı çeken var, yapamayan var..

Yeni gezi fotoğraflarını bekliyoruz...

Bayram abi sağolasın. Enduro başka be abi :smiley:

Murat hocam lastikleri değiştirir sokarız parkura ne olcak :smiley: Hem sucuksuz enduromu olur ben kınıyorum sizi :D

İbrahim Kardeşim,

Harika gezini bizlerle paylaştığın için teşekkürler, ama akşamın 10.30 unda aklımıza sucuk sokman pek iyi olmadı. Zaten kilo vermeye çalışıyoruz :smiley: Neyse bunuda sineye çekeriz napalım.

Sevgiler Selim

Murat kardeşim,

Valla 115 den önce 100 e, orada bir müddet bekleyip 100 den 90 a inmiş birine akşamın bir yarısında yapılacak işkencenin en güzeli İbrahim in yaptığı gibi sucuk resimleridir :smiley: İşin şakası bir yana yaza mutlaka bazı planlar yapacağız , motorla gelemesem de bir şekilde İstanbul yada Kocaeli'nde bir yerlerde buluşuruz. Perhizi bozmazsak zaten ayıp olur. Ufuk çay - kola ısmarlayacak diye beklersek çok bekleriz, zaten krosçuda seni fena ekti börek konusunda baksana. Bunlarla yola çıkılmaz :smiley: Biz kendi yemek işini kendimiz organize ederiz...

Sevgiler Selim

Abi, benim Turizm, yeme-içme sektöründen geldiğimi biliyormusun. Kilolu değilim ama yemek konusunda iyi yiyiciyimdir. Kurosçu yan cızdı, istanbulda seni bir yere götürecem. hayatında öle lezzetli et yememişsindir, şimdiden söliim de gece rüyana girsin.

mrtvural' Alıntı:
Abi, benim Turizm, yeme-içme sektöründen geldiğimi biliyormusun. Kilolu değilim ama yemek konusunda iyi yiyiciyimdir. Kurosçu yan cızdı, istanbulda seni bir yere götürecem. hayatında öle lezzetli et yememişsindir, şimdiden söliim de gece rüyana girsin.

Bak şimdi yaptığına :smiley: Ama hala 24:00 otobüsüne yetişebilirim ona göre :smiley: Hhahahhaa Selim

Selim hocam beğenmenize sevindim :smiley:

Yanlız noluyo yahu,sizi gidi endurocular. Murat abi selim abi yoksa siz sucuksuzmu enduroya biniyosunuz :eek: Vallah, bundan sonra bol sucuklu geziler yaparım gece 12 de fotoları eklerim ona göre ;D

bu böyle olmayacak en ii si ben bı tanede cross motoru alayım.
atayım altına dişli canavar gıbı lastik.vurayım kendımı dağlara taşlara.
imrendik bak işte...

İbrahim35' Alıntı:
Selim hocam beğenmenize sevindim :smiley:

Yanlız noluyo yahu,sizi gidi endurocular. Murat abi selim abi yoksa siz sucuksuzmu enduroya biniyosunuz :eek: Vallah, bundan sonra bol sucuklu geziler yaparım gece 12 de fotoları eklerim ona göre ;D

Ah be İbrahim Kardaşum.. Biz aştık uscuğu muscuğu, yeni tatlar, yeni maceralar peşindeyiz. Neden ön farımı güçlendirmek, büyütmek istiyorum hiç aklına gelmedi mi?

150cc'lik RAMZEYXGJ 150 GY - 3A modeli var. Denk gelirse ön farına ve rüzgarlığına bi göz at. Onu uydurabilirm diye düşünüyorum benim motora. Orijinali bozmucam saklıcam. Eğer tanıdık birivarsa fiyat ta alırmısın bakalım ne kadarmış far ve rüzgarlığı

meteeor' Alıntı:
bu böyle olmayacak en ii si ben bı tanede cross motoru alayım.
atayım altına dişli canavar gıbı lastik.vurayım kendımı dağlara taşlara.
imrendik bak işte...

Şef, böyük makina ile arazi şartlarında oynamak zor İbrahimi görüyorsun, benim makinayı da biliyorsun. Bisiklet gibi oynayabilyorum ben motorla ama sizin makina sizinle oynuyor arazide kontrolu zor yani.. Yine de sen bilinnn yine de sen bilin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,943
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
Utkukorkmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR