İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan İbrahim35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,451
Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

mrtvural' Alıntı:
Ah be İbrahim Kardaşum.. Biz aştık uscuğu muscuğu, yeni tatlar, yeni maceralar peşindeyiz. Neden ön farımı güçlendirmek, büyütmek istiyorum hiç aklına gelmedi mi?

150cc'lik RAMZEYXGJ 150 GY - 3A modeli var. Denk gelirse ön farına ve rüzgarlığına bi göz at. Onu uydurabilirm diye düşünüyorum benim motora. Orijinali bozmucam saklıcam. Eğer tanıdık birivarsa fiyat ta alırmısın bakalım ne kadarmış far ve rüzgarlığı

OOoo Murat hocam,eğer yanlış anlamadıysam gece arazi sürüşlerini bizlerde yapıyoruz ;)Geceleri yol olmayan yerde dağları aştık. Dahada hard olsak redbull romaniacs yada last man standing'e katılırız vallahi :smiley: Bu amaçla söylediniz sanırım,anlamamışsamda kusura bakmayın :smiley:

O modele baktım ön farı iyi ve uyar gibi.Ancak Konya'da olduğum için şuan burada bir tanıdık yok:(

Etiketler

meteeor' Alıntı:
bu böyle olmayacak en ii si ben bı tanede cross motoru alayım.
atayım altına dişli canavar gıbı lastik.vurayım kendımı dağlara taşlara.
imrendik bak işte...

Alın alın,ekonomiye can katın ;D Dağlara taşlara vurmadan motor kullandığını anlamıyor insan vallahi ;)

ibrahim 35 kardeşim ;)
bi yerlerden tanışıyormuyuz ? mesela ege üniversitesi ::smiley:

mrtvural' Alıntı:
İbrahimmm... Türkiyedeki ekonomik durumlardan dolayı son zamanlarda usscuk partileri vermiyon herhalde... Nerelere kayboldun yine bi ses ver.

Murat..

Murat hocam vermezmiyim ya..Verdim ama cansız hatıralara yansıtamadım bu sefer,çok üzgünüm :( 2hafta önce evimde Urla daydım sürekli motorun tepesindeydim :smiley: Ama bu sefer foto olmadı. Çok hızlı gelip geçti.. Biraz video var okadar işte.. Artık festival de fotolar olur inşallah, uscuk partisinide orada yaparız artık :D

Birkaç foto var ama alttaki selam olsun sana be Murat abicim :D

harunnn' Alıntı:
ibrahim 35 kardeşim ;)
bi yerlerden tanışıyormuyuz ? mesela ege üniversitesi ::smiley:

Vay harun kardeşim nasılsın ya? Tanıdım valla fotodan,yoksa çıkartamazdım :( Nasılsın iyimisin ? Neler yapıosun

ne olsun :smiley: hayat tahmin :smiley: edebilecegin gibi geçiyor yani çalış çalış çalış ....
alsancak devlet hastanesinde bilgi işlem gece operatörüyüm buyur gel kardeşim ;D
eski günleri makaralı günleri yaad edelimmm

harunnn' Alıntı:
ne olsun :smiley: hayat tahmin :smiley: edebilecegin gibi geçiyor yani çalış çalış çalış ....
alsancak devlet hastanesinde bilgi işlem gece operatörüyüm buyur gel kardeşim ;D
eski günleri makaralı günleri yaad edelimmm

O güzel kardeşim.Çalış tabi.memnunsan sorun yoktur. Zaman denk gelirse elbette dicem ama zor gibi. Gündüz olsa kesinlikle olurdu birgün

mrtvural' Alıntı:
İbraam'ın sesi kesildiğine göre kesin bu hafta sonu arazi yapacaktır, hazırlık yapıo..

Yok be Murat abicim nerde :( Konyadayım ki.Daha 3 hafta motor yok bana ve 3 haftadırda uzağım zaten :( Dur yaramı deşme.Bu aralar okulun şenlikleri var onlara koşturuyoruz işte zamn geçirmek için işte.. EC festivaline geliceksin demi?

Bu ufak bi hediye olsun artık :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=jSAhViEZqZc

mrtvural' Alıntı:
gelemiyecem.. İzmir Gaziemirde olucam o tarihte.. Bütün malzemelerim hazır ama elden birşey gelmiyor.

Aaa. Nekadar süre İzmir de olacaksın ve nezamn geliceksin peki Murat abi. Bunu konuşalım sonrada.Görüşebiliriz belkide. Bu arada video koydum üst tarafa ;)

2 gün kalıcaz galiba bir iş için gelicez bir ihale meselesi. Videoyu izledim fondaki müzik te harika. 450cc nin avantajlarını kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla... Büyüyünce bizim de olur inşallah ;D

İnşallah yinede görüşebiliriz Murat abiicim.Evet ya kerata fazla güçlü napıcaksın :D Ama en güzeli arazi sürüşü kesinlikle.Anı olsun die öyle teker yapıp video yaptım.Yoksa ya 2 teker yerde yada 2 teker havada :D

Orman işletmesinin açtığı o yollarda bende sürdüm birkaç kere. Gece sürüşleri yapıyorduk ama şu an kimse kalmadı, yalnız da gitmek istemiyorum. Benim beyaz aygır oralarda zorlamıyor beni fakat enduro lastiği kullandığım için senin lastikler gibi yol tutmuyor, fazla riske de girmiyorum o yüzden. Haftaya karşı dağlardaki tracking parkurunda bi gezinti yapmayı düşünüyorum. Birkaç foto yollarım ordan sana.

Sen gel ben senin lastiğine göre birsürü yerlere götürürüm.Her türlü zemin mevcut burda ;) Birde deniz kıyısına iner denize gireriz :smiley: Bakma sen benim videoya.Biz genelde orman yollarını kullanmıyoruz bile hep alternatiflerdeyiz.Zaman kısıtlı olduğunda yarış parkurları var oralarda hızlı durmadan sürüşler yapıp bitiriyoruz.Onun dışında gün boyu farklı keşiflerde bulunuyoruz anlıyacağın abicim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR