İşte Geleceğin Karavanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,255

Etiketler
Ynt: İşte Geleceğin Karavanı

Karavan Bölümünde bir yerlerde söz edildiğini anımsar gibiyim sanki...

Cavid Sezen

Sayin Yaybek:
Cok haklisiniz nazik bir seye benziyor.makinayi bilmem ama karavan tek parca plastik pres bir malzemeye benziyor.eger ic aksamda oyleysebaski olup birde yapistirmaysa hic birsey olmaz...ha makina o rampalara tirmanirmi onu bilemem.. Ama sunun guzelligine bak ,karavanin ici salon salomanje ustune ustluk adamlar birde asma kat yatak odasi yapmislar.......saygilar

Not.Buda benim emektarim 10 senedir benim her turlu kahrimi cekti artik emekli olsun degilmi?bira kaporta isi var etekler bi elden gececek.......[attachment=1]

busje2.jpg

Zeki bey güzel olmasına güzel de bizim tarzımıza hitab etmiyor dağ,tepe,kumsal çalılık şartlarında ne kadar verimli olur bunun bagajına ne kadar malzeme konulabilir isli çaydanlık ve mangalı koymaya kıyamaz insan çocukların ayakları kumlu kirli haliyle bu arabaya bindiğini düşünsenize gerçi bizim hatun hayatta bırakmaz ama ;D

paylaşım için çok teşekkürler, tasarım güzel ama duygusal olarak bize hitap etmiyor ;D ;D

Bence fevkalade bir tasarım,soğukluktan kastınız nedir pek anlayamadım (bana gayet sıcak geldi) üretime geçildiğinde elimizle dokunduğumuzda ısınırız gibi geliyor.Yeterki fahiş fiyatlarda olmasın. :smiley:

Duygusal olarak bizlere hitap etmiyecegi kesin.Oyle zannediyorumki tasarimcilarda turkiyeyi goz onune almamislar (ulkemizin campingcilik yonunden olan darligindan ziyade ) zannedersem daha ziyade avrupa yollarini dusunerek meydana gelmis bir urun..bakalim ilerde avrupalilardan ne gibi bir tepki alir.ayrica dogru durust kapasitesinide bilmiyoruz henuz......

Sayin Yaybek:bu sozlerin titiz biri oldugunu gosteriyor, ama eminimki mangalin icinde bir seyler dusunursun.Kilif filan dikersin herhalde etrafi kirletmesin diye keza kara demliginede oyle(kara demlikten cok bahsediyorsun erzincanlilik varmi sende) erzincanda cok kullanirlar genelde bu kara demlik lafini.pardon konu dagilmasin ...neyse bakalim bu proje gerceklesecekmi bide o var yani.... Saygilar
Zeki

Erdem Bey,forumda 2 yıl önce bile açtığınız konuları ilgi ile takip ediyorum,teşekkürler.Karavan bana çok şık geldi,merakla bekliyorum...

Resimlerdeki soğuk görüntüyü bizler eşyalarımızla ve bize özgü malzemelerimizle sıcaklaştırırız sanırım ;) ...

Zeki bey teşekkürler evet biraz titizim daha doğrusu arabanın şekli bizim doğal ortamda yaşantı şeklimize biraz uymaz gibi geldi çünki biz her işi manuel yapmayı severiz malum odun ateşinde çay çorba vb.
Ayrıca Erzincanlık derken atalar kafkasyadan göt ettiğinde Erzincan'a yerleşmişler sonra Kars'a geri dönmüşler kültür benzerlikleri çokca var.

ferdane gül' Alıntı:
Erdem Bey,forumda 2 yıl önce bile açtığınız konuları ilgi ile takip ediyorum,teşekkürler.Karavan bana çok şık geldi,merakla bekliyorum...

Ferdane hanım çok teşekkür ederim, herşey paylaştıkca güzel..

Sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.