arka dafransiyel dün 3 cm geri alındı,5 cm lik flanş lar dün takıldı foto daha önce çekildiği için görünmüyor.ortalama maliyet 35-40 arası tam hesaplamadım
Şahane olmuş ya, sizden yol tutuş hakkında bilgi rica edeceğim, hali ile asfalt konforu gitmiştir, peki aracı düz çizgide tutabiliyormusunuz, yani araç düz gitmesi için efor sarfediyormusunuz ? yükseltme ve kalın dişli lastiklerde bu tip anti konfor olayları yaşanabiliyorda..
benim araç üzerindeki lastikler asfalt keyfini kısıtlamıyor dafransiyeli geriye alırken ve yükseltme yaparken milimetrik olmasına çok dikkat ettik düz çizgi değilde ipin üstünde gider maşallah
öyle satın almana gerek yok...basit bişey...5mm lik çelik halat bul gerisini zaten halledersiniz..ön kaputu açınca çamurlukların ön bağlantı noktalarından dışarıya kaut yüksekliğini geçen bir ayak yapıp tavan sepetine doğru çekiyorsun...
Merhaba,ellerinize sağlık mükemmel bir araç olmuş.Eğer yanılıyorsam düzeltin ama aracınız satılık galiba.Satış nedeniniz özel değilse nedir acaba?Araçla ilgili bir sıkıntımı oldu.Çok üzülüyorum bu kadar uğraşılan araçlar satılınca.Merakımı bağışlayın.Saygılar...
evet satıyorum satma sebebim bir sıkıntı olduğundan değil offroad yapmya yeni başladım ilk araç olarakta bu aracı yaptım niyetim satıp hummer almak nasipse