İşte İmkan, Kendi İşini Kendin Yap !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,278
Ynt: İşte İmkan, Kendi İşini Kendin Yap !!!

Güven bey merhaba,

adres nedir?yolumuz düşer canımız çay ister :smiley:

en önemlisi allah hayırlı işler,bol kazanç, hayırlı müşteriler versin

Etiketler

Güven bey, hayırlı olsun.Çoklarımız gibi benimde düşündüğüm konuyu siz gerçekleştirdiniz.Artık İstanbul'a yolumuz düşünce ziyarete geliriz.
Benim birlikte iş yapacak olduğum arkadaşlar (kaporta ve boya ustaları) usta olarak yurt dışına gittiler çalışmak için bakalım nezaman dönerler.
Şansınız ve yolunuz açık olsun.

Teşekkürler,

İletişim bilgileri için;

http://www.akislpg.com/Contact/?LanguageID=1

haydi bakalım hayırlı ugurlı olsun umarım güzel işlein ve güzel insanlar tanırsınız bide yeni çay içecegimiz bir yerimiz oldu geliriz içeriz yaparız öderiz gideriz hepsi bir arada süper :D :D :D

Kaç yıldır böyle bi yer benim aklımdaydı...

Ankara' da Bauhause alet edavat kiralıyor...
Benim aklımdaki de,
Saatlik v.s. kiralayabileceğiniz, fiziksel ve teknik destek alabileceğiniz bi garaj...

Hatta Ozan' la 1 sene kadar önce konuşmuştuk, aklımıza yatmıştı, gerçekleştirememiştik...

Tabi sizinki biraz daha farklı bi işleyişte....

Tebrik ediyorum...

Çok insani ve parlak bi fikir...

Keşke Ankara' da da böyle bi imkan olsa... Birçok projem, kendi kendime tamir edebileceğim, farklar yapabileceğim şey var...
Hepsini erteliyorum...

Kendimin çalışma talebini kırmayacak çok yer tanısamda, olmuyor...

Sırf yerim v.s. olmadığı için, haklı olarak ticari işletilen yerlere bağlı kalıyorsunuz...

Yeniden tebrik ederim, kararınız hayırlı olsun...

gerçekten güzelbirşey hayırlı olsun sekiz ay oluyor xj mi alalı bayabi masraf ettim sıkılmaya başlamıştım .bu oly beni biraz rahatlattı çok iyi oldu .kolaygelsin hayırlı olsun .

bekirgümüş' Alıntı:
gerçekten güzelbirşey hayırlı olsun sekiz ay oluyor xj mi alalı bayabi masraf ettim sıkılmaya başlamıştım .bu oly beni biraz rahatlattı çok iyi oldu .kolaygelsin hayırlı olsun .
Teşekkürler,

Bazen cıvata sıkmak için para harcamak gerekebiliyor ne yazık ki. Ivır zıvır işler sanayi esnafını da üşendirebiliyor. Uzmanlık gerektiren işler için işin uzmanına gidip, basit işleri kendimiz halledebiliriz halbuki.

concrete' Alıntı:
Teşekkürler,

Bazen cıvata sıkmak için para harcamak gerekebiliyor ne yazık ki. Ivır zıvır işler sanayi esnafını da üşendirebiliyor. Uzmanlık gerektiren işler için işin uzmanına gidip, basit işleri kendimiz halledebiliriz halbuki.
Güven yeni hobin hayırlı olsun (bu iş kurdun ense muhabbetine benzer) ben yıllardır amatörce o işi yapıyorum zevklide oluyor 5 gündür ekremin arabayla uğraşıyorum hem vakti boşa geçirmemiş oluyorum hemde ortaya güzel ve farklı birşeyler çıkınca mutllu oluyor insan pınarada selamlar çalışmalarında başarılar dilerim.

patrol116' Alıntı:
Güven yeni hobin hayırlı olsun (bu iş kurdun ense muhabbetine benzer) ben yıllardır amatörce o işi yapıyorum zevklide oluyor 5 gündür ekremin arabayla uğraşıyorum hem vakti boşa geçirmemiş oluyorum hemde ortaya güzel ve farklı birşeyler çıkınca mutllu oluyor insan pınarada selamlar çalışmalarında başarılar dilerim.

Teşekkür ederim.

Selamlar herkese :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR