İşte Kadın Bu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,842
Ynt: İşte Kadın Bu

evet cok yogun oldukları gunler vardırda ama cok bos oldukları gunlerde var..... bide işin stresini biz çekiyoruz :smiley: :smiley:

Etiketler

Hem eş hem anne hem de çalışan kadınların sayısı hiç de az değil :smiley: Onlara ne diyorsunuz bu durumda :smiley:
Sabah 8 akşam 5 çalışıp birde kalan zamana ilk mesajdakilerin %90 ını sığdırıyorlar.

Evet erkeklerin işi cidden zor. Yazık size :smiley: Stresi siz çekiyorsunuz.. ::smiley:

ama buradaki kadın profili ev hanımı olanlar için çalısanlar deil bizde onlara gore yorum yapıyoruz :smiley:

Zaten calısan kadınların isi zor bunu kabul ediyorum.. :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Hem eş hem anne hem de çalışan kadınların sayısı hiç de az değil :smiley: Onlara ne diyorsunuz bu durumda :smiley:
Sabah 8 akşam 5 çalışıp birde kalan zamana ilk mesajdakilerin %90 ını sığdırıyorlar.

Evet erkeklerin işi cidden zor. Yazık size :smiley: Stresi siz çekiyorsunuz.. ::smiley:

Esra Hanım doğru tarif etmiş aynı durum bizim evde yaşandığından şahidim hanımın dersi ve yüksek lisans ve lisans öğrencisi sayısı benim 3 ya da 4 katım, şu an devam eden çalışmaları benim 5 katımdır ayrıca evde 1.5 yaşında bir canavar var terminatörün türkiye şubesi ve gece 12'ye kadar uyumuyor. Peki bu durumda ne beklersiniz ?

bu durumdan hanım şikayet edecek :D

bizde şikayet eden ve sesi çıkan benim iş yapan o :D :D

Allahtan forumu okumaya vakti olmuyor da bu yazdıklarımı görmüyor

Çalışmayan ev kadınlarını tüm gün boş oturuyor vede günden güne geziyor sanan erkek milletine bayılıyorum :smiley: Çok eğlencelisiniz. İlk mesajı tekrar okuyun bence. Evet belki gergünleri böyle değil. Ama çalışan beylerimizin tatil yaptığı cumartesi pazar günleri de çalışmayan ev hanımlarımızın mesai günleri. Ve ayrıca karşılığında ne para alıyorlar ne sigortaları ödeniyor :smiley:
Bu kadar ağır işçilik yaparken haftada 1-2 gün arkadaşları ile toplaşıyorlar..Saygı duymak lazım o vakti nasıl ayırabildiklerine :smiley: ben yetiştiremezdim.
90 mt2 evim var. temizliğe girince 1 gün sürüyor..Şaka gibi.. KOca yok, çocuk yok, ütü yok :D ama iş bitmiyor evde oturunca ;D

kuyuya taş atmaya devam ;D cem yılmaz'dan

http://www.metacafe.com/watch/yt-92dyDj-iqmo/cem_yilmaz_kadinlar_mi_yalan_s_yler_erkekler_mi/

onu bunu bilmem ben erkeklerin yüzkarasımıyım bilmem ama alışverişe çıkmayı severim,mutfakta bir kadınla zaman geçirmek kadar güzel bişey yok,bir kadını mutlu etmek erkeğin en birinci sorumluluğudur bence ve kadın olmasaydı biz olmazdık bir kere en başta bu.işin gerçeği şu ki kız arkadaşım ilişkimiz yürümeyecek dedi ondan böyle yazdım galiba.suç bende herhalde fazla sevdim ve ilgi gösterdim galiba :'( :'( :'(

bahcivankurt' Alıntı:
onu bunu bilmem ben erkeklerin yüzkarasımıyım bilmem ama alışverişe çıkmayı severim,mutfakta bir kadınla zaman geçirmek kadar güzel bişey yok,bir kadını mutlu etmek erkeğin en birinci sorumluluğudur bence ve kadın olmasaydı biz olmazdık bir kere en başta bu.işin gerçeği şu ki kız arkadaşım ilişkimiz yürümeyecek dedi ondan böyle yazdım galiba.suç bende herhalde fazla sevdim ve ilgi gösterdim galiba :'( :'( :'(
erkekliğin yüzkarası olmayla alakası yokki arkadaşım tarih boyunca erkeklerin hüküm sürdüğü bir nesilden geliyoruz ve kadınlara karşı esnek olmak zor geliyo ama herşeyden önemlisi onlarında insan olduğunu unutmamak karşılıklı saygı ve sevgi olduktan sonra sorun olmaz diye umuyoruz ama işin içine geçim sıkıntılarıda girince bazen küçük şeyler abartılıyo bence herkes önce hatayı kendin de aramalı. saygılar ;)

evet hatayı kendinde aramalı insan ne büyük bir erdemdir hatasını kabul etmek.ben yüzkarası derken şeklen dedim yoksa bir erkek gerçekten severse yapamayacağı bişey yok ve seven kişi de bence böyle düşünür''sevmek yürek ister, fedakarlık ister. seven vazgeçmez,seven zamana ve mekana meydan okur, aşkı sever,ilgilenmekten bıkmaz,seven biraz yalnızdır, biraz tutkulu ve biraz da çılgındır ama seven herzaman sevdiğinin kalbini kazanmak ister ve onun mutlu olmasını ister.ağlarsa da gözyaşları kalbinin derinliklerine akar.bakmayın siz dışa dökülenlere esas gözyaşı kalbine akar,,,bence tabi

bahcivankurt' Alıntı:
evet hatayı kendinde aramalı insan ne büyük bir erdemdir hatasını kabul etmek.ben yüzkarası derken şeklen dedim yoksa bir erkek gerçekten severse yapamayacağı bişey yok ve seven kişi de bence böyle düşünür''sevmek yürek ister, fedakarlık ister. seven vazgeçmez,seven zamana ve mekana meydan okur, aşkı sever,ilgilenmekten bıkmaz,seven biraz yalnızdır, biraz tutkulu ve biraz da çılgındır ama seven herzaman sevdiğinin kalbini kazanmak ister ve onun mutlu olmasını ister.ağlarsa da gözyaşları kalbinin derinliklerine akar.bakmayın siz dışa dökülenlere esas gözyaşı kalbine akar,,,bence tabi

aynen sölediğin gibi çok doğru sölenecek şeyleri söledin benden saygı duymak bilmeyen arkadaşlarada ders çıkarmak düşer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR