eftaLYa' Alıntı:Hem eş hem anne hem de çalışan kadınların sayısı hiç de az değilOnlara ne diyorsunuz bu durumda
Sabah 8 akşam 5 çalışıp birde kalan zamana ilk mesajdakilerin %90 ını sığdırıyorlar.
Evet erkeklerin işi cidden zor. Yazık sizeStresi siz çekiyorsunuz.. :
![]()
Bu taşlar senin kafanı yarar birader...demir59' Alıntı:kuyuya taş atmaya devam ;D cem yılmaz'dan
arwin' Alıntı:Bu taşlar senin kafanı yarar birader...![]()
arwin' Alıntı:Yanılıyorsun Yaşar hocam yanılıyorsun ... bu kadar işi yapan forumu da okuyordur da fırsat kolluyordur....![]()
![]()
erkekliğin yüzkarası olmayla alakası yokki arkadaşım tarih boyunca erkeklerin hüküm sürdüğü bir nesilden geliyoruz ve kadınlara karşı esnek olmak zor geliyo ama herşeyden önemlisi onlarında insan olduğunu unutmamak karşılıklı saygı ve sevgi olduktan sonra sorun olmaz diye umuyoruz ama işin içine geçim sıkıntılarıda girince bazen küçük şeyler abartılıyo bence herkes önce hatayı kendin de aramalı. saygılarbahcivankurt' Alıntı:onu bunu bilmem ben erkeklerin yüzkarasımıyım bilmem ama alışverişe çıkmayı severim,mutfakta bir kadınla zaman geçirmek kadar güzel bişey yok,bir kadını mutlu etmek erkeğin en birinci sorumluluğudur bence ve kadın olmasaydı biz olmazdık bir kere en başta bu.işin gerçeği şu ki kız arkadaşım ilişkimiz yürümeyecek dedi ondan böyle yazdım galiba.suç bende herhalde fazla sevdim ve ilgi gösterdim galiba :'( :'( :'(
bahcivankurt' Alıntı:evet hatayı kendinde aramalı insan ne büyük bir erdemdir hatasını kabul etmek.ben yüzkarası derken şeklen dedim yoksa bir erkek gerçekten severse yapamayacağı bişey yok ve seven kişi de bence böyle düşünür''sevmek yürek ister, fedakarlık ister. seven vazgeçmez,seven zamana ve mekana meydan okur, aşkı sever,ilgilenmekten bıkmaz,seven biraz yalnızdır, biraz tutkulu ve biraz da çılgındır ama seven herzaman sevdiğinin kalbini kazanmak ister ve onun mutlu olmasını ister.ağlarsa da gözyaşları kalbinin derinliklerine akar.bakmayın siz dışa dökülenlere esas gözyaşı kalbine akar,,,bence tabi