İşte Kadın Bu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,848
Ynt: İşte Kadın Bu

Yukarıda daha önce gönderdiğim yazıların hepsi latifeydi.

İşin gerçeği kadının erkeğe, erkeğinde kadına bir üstünlüğü yoktur. Bir çift ayakkabının tekleri gibi birbirlerini tamamlarlar. İkiside tek başına birşey ifade etmez. Sağ ayakkabıyı sol ayağa, sol ayakkabıyı sağ ayağa giyemezsiniz. Öyle yaparsanız ayağa da ayakkabıya da zulm edersiniz. İkisinin yeri ayrıdır ve yerinde güzeldir.

Etiketler

demir59' Alıntı:
Yukarıda daha önce gönderdiğim yazıların hepsi latifeydi.

İşin gerçeği kadının erkeğe, erkeğinde kadına bir üstünlüğü yoktur. Bir çift ayakkabının tekleri gibi birbirlerini tamamlarlar. İkiside tek başına birşey ifade etmez. Sağ ayakkabıyı sol ayağa, sol ayakkabıyı sağ ayağa giyemezsiniz. Öyle yaparsanız ayağa da ayakkabıya da zulm edersiniz. İkisinin yeri ayrıdır ve yerinde güzeldir.

Budur :smiley:

esra hanım son noktayı koymuş gibi düşünmüşsünüz ama....bence hakettiğiniz değer herkesin değeri ayrı olduğu değil belki yeri değil ama bir hadisi şerif var 'CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR,,,diye.cennet bile sizlerin ayağı altında kalıyorsa değerinizi ölçebilecek başka bir ölçü varmı sizce.söyleyin de onunla ölçelim ;)

beni güldürdünüz ya helal olsun size.neden derseniz okadar politik bir cevap ki sizin ne işle meşgul olduğunuzu bilmiyorum ama süper bir siyasetçi olurdunuz bana göre.tahminen de sosya bilimlerle ilgili çalışıyorsunuz.

ozaman ona siyaset demeyelim de insanları idare etme sanatı yada anlama sanatı diyelim.şimdiki siyasetçiler kendine çalışıyor(çalıyor)bir yerde esanafsınız yani ve insanlara istediğini veriyorsunuz benim gibi.insanlara duymak istediklerini söylerseniz kısmen(benim yapamadığım bişey ve oyüzden şimdi işsizim patron kovdu o da annem oluyor ama)elde edemeyeceğiniz başarı yok sanırım.önemli olan bence insanlara değer vermek eşyaya yada maddeye değil.sonuçta birkere gelmedikmi dünyaya tadına varalım özgürlüğümüzü yaşayalım ama başkasının özgürlüğüne engel olmadan

[attachment=1]

megan_fox_maxim_big.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR