İşte Yeni L200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,024

Etiketler
Ynt: İşte Yeni L200

Osman bey hayırlı olsun aramıza hoş geldin, kazasız belasız kullanmanı diliyorum.
Tavsiyem; kışı 4H modunda geçir..
İsteğim; Kullanmadığın pickup kalmadı:smiley:) Karşılaştırmayı en iyi sen yaparsın:smiley:
Tavandaki büyük sis farları çok yakışıyor ama yelken gibi rüzgarı kestiği için uzun yol tüketimini 1-2 lt etkiliyor. Aerodinemik birşey düşünmek lazım...
Turuncu amblem güzel olmuş, Bende aracı komple turuncu yapmayı (kaplama) düşünüyorum:smiley:)
İyi günlerde kullanın..

lokosit' Alıntı:
Osman bey hayırlı olsun aramıza hoş geldin, kazasız belasız kullanmanı diliyorum.
Tavsiyem; kışı 4H modunda geçir..
İsteğim; Kullanmadığın pickup kalmadı:smiley:) Karşılaştırmayı en iyi sen yaparsın:smiley:
Tavandaki büyük sis farları çok yakışıyor ama yelken gibi rüzgarı kestiği için uzun yol tüketimini 1-2 lt etkiliyor. Aerodinemik birşey düşünmek lazım...
Turuncu amblem güzel olmuş, Bende aracı komple turuncu yapmayı (kaplama) düşünüyorum:smiley:)
İyi günlerde kullanın..
çok çok teşekkür ederim.çok saolun.evet navara hariç hemen hemen hepsini kullandım sayılır.navarada fiyatından deyilde nedense pek hoşuma gitmiyor.ama açıksa bi kaç günlüğünede olsa onuda kullanmak isterim.hatta uygun fiyatlı bulursam sırf tecrübe olsun diye alıp kullanıp satmak istiyorum.yalnız şunu açıkca belirtmek isterimki.l 200 başka bi sınıf diyer pikaplar ayrı bi sınıf.
bazı artılarını farkettiğim güzelliklerini paylaşmak istiyorum.
ilk önce iç mekan taksi konforunda.geniş ve rahat.yolcu kabinine inip binmek çok rahat.arka kapı oldukca geniş.diyer bi özelliği arkası sınıfında en az hoplayan pikap.(navara nasıl bilmiyorum)
benim için çok önemli olan yanlarından biride ben bu aracı şehir içide kullandığım için çok gerekli manevrası çok iyi.dönmez dediğim her yerden dönüyor.
yakıtı sınıfları içerisinde en az yakanı diyebilirim.herkes ısuzu diyor ama ben ısuzunun sıfırını kullandım inanın l 200 den fazla yakıyor.bide iç mekanda çok kullanışlı donanımlar var.harita okuma lambası, sağ oturağın altındaki saklama yeri,arkada da orta kol dayama ve bardaklık olması,arka camın açılabiliyor olması, çakmaklığın haricinde şarz için ayrı bi soket olması, yol bilgisayarı ekranının ayrı ve rahat görünebilen bi yerde olması , teybin ekranının yol bilgisayarıyla uyumlu olması , şöfor koltuğunun yükseklik ayarının olması gerçekten de güzel şeyler.
bide yeni l 200 lerin ön camın yatık olmasından dolayı görüş mesafesi çok çok iyi.ve ön direkler görüşü etkilemiyor.

aracınızı turuncu yaptıktan sonraki halini çok merak ediyorum.güzel olacağından hiç şüphem yok doğrusu...

Bu turuncu yapma işi biraz süre alacak, aaz önce tesadüfen gördüm, Bull un bir mesajında yeni kasa turuncu bir uzun L200 resmi var ve o resmi görünce kararımın doğru olduğuna emin oldum.
Dün snorkel taktırdım, sırada vinç var, renk değişikliğini en son sıraya koydum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR