<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Iveco Daily 35c11 Camper Projem Hakkında Görüş ve Önerileriniz?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="lonicera" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
lonicera' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sayın Yaybek<br />
Biz 4 kişilik bir aileyiz, dolayısıyla 4 kişilik yatak kapasitesi olması gerekiyor, bu bakımdan İveco Daily uzun şase yüksek tavan olsun diyorum, yoksa ducato, boxer gurubu bir araç ihtiyacımızı karşılarmı bilemiyorum. Birde şunu merak ediyorum, ruhsat çıkarırken 2+1 şeklinde yazıldığını söylemiş bazı arkadaşlar, 4 kişiyle yolculukta bu ibare sıkıntı yaratırmı? Tabiiki her aracın avantaj ve dezavantajı vardır. Bizim için hem manevra kabiliyeti, hem ekonomik yönü, hem parça avantajı gibi her yönünün düşünmek zorundayız. Bizim için en uygun olanına karar vermemiz gerekiyor. Bu bakımdan bu sitede sizin gibi tecrübeli dostların verdiği ve vereceği bilgiler bizim açımızdan çok önemli. Tüm üyelere sevgi ve saygılar.<br />
<br />
B.YILDIRIM
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
4 kişi rahat edersiniz aracınız yoksa iveco mu ducato boxer mi kıyaslamasında ducato boxer jumper + dır kararavancıların tercihi bu 2.2 motor ducoto boxer jumper grubu size uzun vade de yakıttan kazanmanızı sağlar joistik vites olanlar yani torpitodan olanlar + dır 2004 model altı ruhsat projelerin 1+1 2+1 5+1 mevzularına takılmamak lazım yolculukta zaten sorun çıkmaz önemli olan ruhsatta motokaravan ibaresi, yine söylediğim gibi ducoto boxer jumper grubu araçlar parça ve ustalık ve ekonomik şartlar için + araçlardır</div>