Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 198,408
Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Kesimlerden elde ettiğim talaşları beyaz tutkal ile karıştırıp macun kıvamına getirip playwood lar arası boşlukları doldurdum.1 gun sonra bence cok guzel bir dolgu elde ettim .fazlaliklari zımpara ile alarak seviyeleri eşitledim.Daha sonra üzerine su bazlı özel bir yapıştırıcı sürüldü .Kardesim hastane inşaatının. Şantiye sefi olunca bana hastanelerde yerlere serilen Anti bakteriyel bir örtü verdi.Bu uygulamanın yapılması icin mükemmel bir zemin temizliği ve yumuşak bir malzeme gerektiğinden malzeme bir sure Güneş'in Altın'da serili kaldı.daha sonra yapıştırma işlemine geçildi.Bence guzel be saglikli oldu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Tertemiz, sanırım en steril karavan bu karavan olacak
Kolay gelsin...

bariscim' Alıntı:
Tertemiz, sanırım en steril karavan bu karavan olacak
Kolay gelsin...
))))) Alpaslan bey tesekkurler ...amacım steril olmaktan Ziyade bir imkanımız vardı onu kullanmaktı...

Destan06' Alıntı:
Çok güzel olmuş. En güzeli de yanlarda süpürgelik gibi yükselti bırakman. Güle güle kullan.
vahit abi sağolasın...

Hasan bey
Bir tavsiye, şu köşeyi bu şekilde yuvarlatırsanız, daha az azar işitirsiniz.

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Aka' Alıntı:
Hasan bey
Bir tavsiye, şu köşeyi bu şekilde yuvarlatırsanız, daha az azar işitirsiniz.
abi haklisin onu bende fark ettim montaj aşamasında boyadan sonra şekilde gösterdiğine benzer bir köşe çıkartmaya çalışacağım ... Tesekkurler...

Ne zaman bitecek bu bizim işler havalarda ısındı bu arabalar artık sırtımızda inse de bizler de biraz bu arabalara binsek artık diyorum.

Vahit abi problem yok ne zaman biterse o zaman bineriz içimize sinsin guzel olsun insallah..