İveco Kamper Maliyeti İçin Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NURAN BENLİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,045

NURAN BENLİ

Yeni Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-iveco-otoyol-vize-sifir-motor-sanzuman-sorunsuz-1996-48055888/detay/

bu model bi boş panelvanı karavan yapmak istesek nekadar harcama yaparım öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: İveco Kamper Maliyeti İçin Yardım?

Nuran hanım konuyu tam yerinde açmışsınız, karavan bölümünü incelediğiniz anlaşılıyor. aynı başlık altında Ümit beyin benzer aracını karavan
dönüşümü aşamalarına ulaşabilirdiniz. Ben size yardımcı olmak adına linki veriyorum,isterse Ümit bey sizi bilgilendirebilir. Hoşgeldiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57619.0

NURAN BENLİ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ve size bir kaç sorum var. moderetör arkadaş beni bu konuya yönlendirdi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-iveco-otoyol-vize-sifir-motor-sanzuman-sorunsuz-1996-48055888/detay/

bu model bi boş panelvanı karavan yapmak istesek nekadar harcama yaparım öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler..

Masraf konusunu tecrübeli arkadaşlar izah edecektir. Ben ise ,arka yekerleği çift olduğu için ağır vasıta ehliyeti olmadan kullanılamıyacağını söylemekle yetiniyorum. ;D

yucel59' Alıntı:
Masraf konusunu tecrübeli arkadaşlar izah edecektir. Ben ise ,arka yekerleği çift olduğu için ağır vasıta ehliyeti olmadan kullanılamıyacağını söylemekle yetiniyorum. ;D

teşekkürler saolun

yucel59' Alıntı:

Sn.yücel59 araç çift teker diye ağır vasıta olmuyor,bilginizde yanlışlık var.

sayın Nuran benli eğer araç durumu iyi ise fazladan masraf yoksa içini tamamlamak kesinlikle sizin el becerinize bakıyor ise harcayacağınız masraf ortalama 10 bin lira gibi gerçi kişiye göre değişir içine yapacağınız donanıma göre değişir bu fiyat siz neler olsun istiyorsunuz onu yazın biz size daha kolay yardımcı oluruz.

yaybek' Alıntı:
sayın Nuran benli eğer araç durumu iyi ise fazladan masraf yoksa içini tamamlamak kesinlikle sizin el becerinize bakıyor ise harcayacağınız masraf ortalama 10 bin lira gibi gerçi kişiye göre değişir içine yapacağınız donanıma göre değişir bu fiyat siz neler olsun istiyorsunuz onu yazın biz size daha kolay yardımcı oluruz.

şuan ailemiz 4 kişilik eşim marangoz iç dolapları o yapmayı düşünüyor. ısı yalıtımı, wc/duş olabilirmi ve içi için ve cam açılması gerek. diğer donanımlar hakkında pek bilgim yok. cam fiyatı için fıyatın yüksek olduğunu söylediler doğrumu acaba? izmir önerebileceğiniz ustalar varmı?

Nuran hanım madem eşiniz marangoz buradaki yapım aşamalarını takip edip inceleikleri öğrenirseniz kolaylıkla bir karavan sahibi olursunuz,yapacağınız karavanın yan camları karavan camı olsun derseniz biraz pahalı ama normal sürgülü minibüs camı derseniz ki biz öyle yaptık 500-600 lira gibi 2 yan camları taktırabilirsiniz havalandırma ise ortalama montaj dahil 200 lira,aracın içinde 70x80 yada 80x90 size kalmmış tabi duş içinde de tuvalet yapabilirsiniz izolasyonunu cam yünü yada taş yünü yapabilirsiniz,İzmir'de kendi karavanını yapan çokca arkadaşımız var ayrıca malzeme temini konusunda Ege karavan Mehmet Kökcü beydende yardım alabilirsiniz.

yaybek' Alıntı:
Nuran hanım madem eşiniz marangoz buradaki yapım aşamalarını takip edip inceleikleri öğrenirseniz kolaylıkla bir karavan sahibi olursunuz,yapacağınız karavanın yan camları karavan camı olsun derseniz biraz pahalı ama normal sürgülü minibüs camı derseniz ki biz öyle yaptık 500-600 lira gibi 2 yan camları taktırabilirsiniz havalandırma ise ortalama montaj dahil 200 lira,aracın içinde 70x80 yada 80x90 size kalmmış tabi duş içinde de tuvalet yapabilirsiniz izolasyonunu cam yünü yada taş yünü yapabilirsiniz,İzmir'de kendi karavanını yapan çokca arkadaşımız var ayrıca malzeme temini konusunda Ege karavan Mehmet Kökcü beydende yardım alabilirsiniz.
çok teşekkür ederim saolun

güngör' Alıntı:
Nuran hanım konuyu tam yerinde açmışsınız, karavan bölümünü incelediğiniz anlaşılıyor. aynı başlık altında Ümit beyin benzer aracını karavan
dönüşümü aşamalarına ulaşabilirdiniz. Ben size yardımcı olmak adına linki veriyorum,isterse Ümit bey sizi bilgilendirebilir. Hoşgeldiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57619.0

teşekürler

yaybek' Alıntı:
[/qu

Değerli Nuray Hanım Kardeşim öncelikle kolay gelsin.BURADA yusuf kardeşimizin belirttiği gibi madem ki eşiniz MARANGOZ bu sizin için en büyük avantaj.YETER Kİ SAĞLAM yürüyeni, motoru iyi fereh ve karavan olmaya uygun bir araç bulun yeter...Gerisi anladığım kadarıyla BEYANINIZ DOĞRULTUSUNDA eşinizi marangoz oluşuyla çok büyük bir avantaj.Burada ve yada başka bir karavan imalathanesinde iç donanınımı kimler yapıyor.Elbette MARANGOZLAR.BU AVANTAJINIZ VARKEN TASALANMAYIN VE BAŞKA YERLERDEN MEDET UMMAKTAN ÖTE GÜCÜN SİZDE OLDUĞUNA İNANARAK İMALATINIZA HAYIRLISIYLA BAŞLAYIN.

karavan1' Alıntı:
yaybek' Alıntı:
[/qu

Değerli Nuray Hanım Kardeşim öncelikle kolay gelsin.BURADA yusuf kardeşimizin belirttiği gibi madem ki eşiniz MARANGOZ bu sizin için en büyük avantaj.YETER Kİ SAĞLAM yürüyeni, motoru iyi fereh ve karavan olmaya uygun bir araç bulun yeter

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler