Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okanmartin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,391
Ynt: Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?

yaybek' Alıntı:
Okan bey aracın bozulmasındaki kasıt görsellik ise diyeceğim yok ama teknik olarak olmazsa olmaz değil eğer orjinal görünümü bozulmasın istiyorsanız camlara film yaptırıp içeridende döşeme ile kapatılabilir,yok olmadı daha önce bir araçta görmüştüm cam yerine sac uygulanmıştı cam lastikleri orjinal duruyordu benzer bir uygulama yapılabilir.
Bu araç zaten motokaravan olarak kullanılacaksa bundan sonra o kısımlar uygun bir şekilde kaportacıda kapatılıp boyanabilir işin ehli bir usta çokda estetik bir şekilde çözer bu işi.
teşekkür ederim yusuf bey

Etiketler

Sayın okanmartin ve kodalmmm ikinizi de cesaretinizden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum...

kodalmmm' Alıntı:
erhan bey merhabalar,evet haklısınız toyota coaster türkiye de pek yok gibi,bildiğim kadarıyla distribütör aracılığı ile ithal edilen yok,ancak gümrükten vs yollarla girmiş olanlar olabilir,japonya da halen üretimi mevcut(2010 model ),piyasası ise ancak kendi aldığımın değerini söyleyebilirim 10.000 tl idi,ama piyasası bumudur,bir şey diyemem,özelliklerine göre çok uygun bir araçtı,tabiki aldıktan sonra motor vs masraflarım oldu.

Bravo vallla çok akıllıca bir alım yapmıssınız adeta bedava.. güle güle kulllanmak nasip olsun .

selamlar
Erhan

okanmartin' Alıntı:
yusuf bey tekrar merhaba.kafamı kurcalayan bir şey var. aracımın arka camını ve sol cepheden 3 camını kapatmayı düşünüyorum. camlar sökülüp yerine saç yaptırmak istiyorum fakat çevremdeki tanıdığım ustalar aracı bozarsın diyorlar sizcede görüntü çirkinliği oluşurmu ?
Okan bey aramıza hoşgeldiniz bu sorunuza geçde olsa yanıt vermek istiyorum,
aracın bozulma işi camların yerlerine koyacağınız saclar düz olduğu için kaporta dış yüzeyine uymayacaktır, kaporta ustasının çekiçleyerek bu hatayı düzeltmesi gerekiyor, fakat bu işlem kolay değil, günlerce uğraşabilir işin düzgün çıkması adına ve sizden talep edeceği ücrette tabiki ona göre olacaktır. sizin aracın cam açılmamış kaporta parçalarını bulabilirseniz daha düzgün bir iş çıkartırsınız diye düşünüyorum
saygılar

buralpdi' Alıntı:
Okan bey aramıza hoşgeldiniz bu sorunuza geçde olsa yanıt vermek istiyorum,
aracın bozulma işi camların yerlerine koyacağınız saclar düz olduğu için kaporta dış yüzeyine uymayacaktır, kaporta ustasının çekiçleyerek bu hatayı düzeltmesi gerekiyor, fakat bu işlem kolay değil, günlerce uğraşabilir işin düzgün çıkması adına ve sizden talep edeceği ücrette tabiki ona göre olacaktır. sizin aracın cam açılmamış kaporta parçalarını bulabilirseniz daha düzgün bir iş çıkartırsınız diye düşünüyorum
saygılar
hoş gördük levent bey.bilgi için teşekkür ederim.

selam . Mali sıkıntı ve zor geçen bir kıştan sonra nihayet işe başladım.

Photo-0007.jpg

çok sağolun yusuf bey. inşallah bu sefer zafer benim olucak..şu krizin teğet geçmesi her şeyi mahfetti. planlar alt üst oldu. Allahtan geliboluda kıymetli bir ustam var neyi nasıl yapacağımı anlatıyor. işte o kıymetli adam...ALİ EFE.

PIC_0031.jpg

Ali efe ustanında ellerine sağlık işi iyi bilip dediğinizi anlayan ustaya çok rastlanmıyor bu devirde sanki işi yokuşa sürüyorlar illa kendi bildiklerini okuyorlar ;D krizi atlatmanıza sevindim Gelibolu'yu çok severim o yarımadaya geldiğimde hep bir heyecan ve hüzün kaplar beni düşünüyorumda her milletten dedelerimiz orada bu vatan için kendilerini kurşunlara siper etmişler şimdi ise bizler bu toprağa sığmıyor kavga ediyoruz.
olurda oralara yolum düşerse sizi arar bir ziyaret etmek karavanınızı yakından görmek isterim.

uğrarsanız mutlu olurum. tel:0535 669 00 80...0543 825 80 00... en azından bir balık yeriz...bu da benim ekmek teknem.

Photo-0011.jpg

Okan bey Allah kaza bela vermesin,hayırlı işler olsun numaranızı kaydediyorum sizinde buradan istediğiniz olursa gerekli adreslere yönlendirebiliriz mesela invertör şarz cihazı gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri