İz Bırakan Fotoğraflar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,838
Ynt: İz Bırakan Fotoğraflar...

paylaşımınız için çok teşekkür ederim. ve itiraf edeyim bazılarını tablo sandım. bende bir çoğu iz bırakacak sağolun.

Etiketler

Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar. Yalnız bu fotoğraf sanki fotomontaj. Şehrin göbeğine zebra gelir de bir insan dönüp bakmaz mı? :smiley:

MK51' Alıntı:
Picture29-1.jpg

evet hem o var hemde o zebra sanki yerde bırsey yıyormus gibi yemiyorsa bile asfaltın üstünde olmayan neyi koklayabilirki benim gördüğüm kadarıyla yok yoksa sehri tanımayamı çalışıyor ;D

emrahta ebruda doğru söylüyor galiba. dikkat ettim. insanlar garipsemeden bakmadan normal hayatlarına devam ediyorlar galiba. fakat burada mustafa bey sizi yeriyor olmak ta istemem zira siz sadece bizle paylaşıyorsunuz. fotoshop varsa bile bunu siz yaptınız demek istemiyorum yani.

Aman Mustafa Bey sakın yanlış aman anlamayın. Elbetteki sizi yermek gibi bir düşüncem olamaz. Fotoğrafların hepsi de birbirinden güzel yoksa...

Eğer montaj ise ben yapmış olmak, daha doğrusu böyle bir fikri düşünebilmiş olmak isterdim...

Bana göre bu fotoğrafı özel kılan; şehirdeki zebranın yalnızlığını -ki bunu form/desen olarak kendine uyan tek yapım olarak gördüğü yaya geçişini oluşturan çizgileri koklayıp incelemesinden anlıyorum- anlatması...

... beni çok hüzünlendiren bir fotoğraf...

Benim kanaatimcede bu bir fotomontaj..yerdeki şeritlerin bir ayak genişliğinden fazla olma ihtimali olmazken zebranın burnu o şeritten daha geniş görünüyorki bunada imkan yok diye düşünüyorum..

Çok güzel Mustafa Abi ellerine sağlık, gerçekten iz bırakıyor bir çoğu, geri dönüp yeniden yeniden baktıklarım oldu, teşekkürler :smiley:

Mustafa abi paylaşım için teşekkürler.Bir ara yorumlar fotomontaj diye bişeye döner gibi oldu ama kunubaşlığını tekrar okuyunca ,başka bölümle karışmışdır dedim.Yeni resimleri bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR