İz Bırakan Fotoğraflar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,857
Ynt: İz Bırakan Fotoğraflar...

paylaşımınız için çok teşekkür ederim. ve itiraf edeyim bazılarını tablo sandım. bende bir çoğu iz bırakacak sağolun.

Etiketler

evet hem o var hemde o zebra sanki yerde bırsey yıyormus gibi yemiyorsa bile asfaltın üstünde olmayan neyi koklayabilirki benim gördüğüm kadarıyla yok yoksa sehri tanımayamı çalışıyor ;D

emrahta ebruda doğru söylüyor galiba. dikkat ettim. insanlar garipsemeden bakmadan normal hayatlarına devam ediyorlar galiba. fakat burada mustafa bey sizi yeriyor olmak ta istemem zira siz sadece bizle paylaşıyorsunuz. fotoshop varsa bile bunu siz yaptınız demek istemiyorum yani.

Aman Mustafa Bey sakın yanlış aman anlamayın. Elbetteki sizi yermek gibi bir düşüncem olamaz. Fotoğrafların hepsi de birbirinden güzel yoksa...

Eğer montaj ise ben yapmış olmak, daha doğrusu böyle bir fikri düşünebilmiş olmak isterdim...

Bana göre bu fotoğrafı özel kılan; şehirdeki zebranın yalnızlığını -ki bunu form/desen olarak kendine uyan tek yapım olarak gördüğü yaya geçişini oluşturan çizgileri koklayıp incelemesinden anlıyorum- anlatması...

... beni çok hüzünlendiren bir fotoğraf...

Benim kanaatimcede bu bir fotomontaj..yerdeki şeritlerin bir ayak genişliğinden fazla olma ihtimali olmazken zebranın burnu o şeritten daha geniş görünüyorki bunada imkan yok diye düşünüyorum..

Çok güzel Mustafa Abi ellerine sağlık, gerçekten iz bırakıyor bir çoğu, geri dönüp yeniden yeniden baktıklarım oldu, teşekkürler

hakketten iz bırakan fotoğraflar teşekkürler emeğinize sağlık

Mustafa abi paylaşım için teşekkürler.Bir ara yorumlar fotomontaj diye bişeye döner gibi oldu ama kunubaşlığını tekrar okuyunca ,başka bölümle karışmışdır dedim.Yeni resimleri bekliyorum.