kermia Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 10 Yer Lefkoşa 29 Haz 2016 #1 Herkese merhabalar. Youtube'da gezinirken rastladığım bu videoyu izlemeyen değerli üyeler için paylaşmak istedim. Keyifli seyirler.
Herkese merhabalar. Youtube'da gezinirken rastladığım bu videoyu izlemeyen değerli üyeler için paylaşmak istedim. Keyifli seyirler.
kermia Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 10 Yer Lefkoşa 29 Haz 2016 #3 highoutput' Alıntı: hangi video ? Genişletmek için tıkla ... highoutput mesaja medya olarak gömdüğüm video. Ben görebiliyorum diğer üyelere görünmüyor mu acaba? Neyse linki kopyalayıp yapıştırıyorum.
highoutput' Alıntı: hangi video ? Genişletmek için tıkla ... highoutput mesaja medya olarak gömdüğüm video. Ben görebiliyorum diğer üyelere görünmüyor mu acaba? Neyse linki kopyalayıp yapıştırıyorum.
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 29 Haz 2016 #4 malum olaylardan net yavaş belki ondan görünmüyordur.link paylaşırsanız daha iyi olur.
kermia Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 10 Yer Lefkoşa 29 Haz 2016 #5 YouTube watch?v=kMl3HEsMc8k Link paylaştığımda da video olarak post'a gömüyor, o yüzden araya boşluk koydum siz kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra aradaki boşluğu silersiniz.
YouTube watch?v=kMl3HEsMc8k Link paylaştığımda da video olarak post'a gömüyor, o yüzden araya boşluk koydum siz kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra aradaki boşluğu silersiniz.
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 29 Haz 2016 #6 Acaba benim samuraim de yaparmı böle şeyler ama difransiyel kilidi şart galiba
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 29 Haz 2016 #7 Yapar yapar mt lastik yada traktor lastigi yeterli yukseltme saglam motor sincap gibi girer cikar jeepxj35
Yapar yapar mt lastik yada traktor lastigi yeterli yukseltme saglam motor sincap gibi girer cikar jeepxj35
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 29 Haz 2016 #8 highoutput' Alıntı: Yapar yapar mt lastik yada traktor lastigi yeterli yukseltme saglam motor sincap gibi girer cikar jeepxj35 Genişletmek için tıkla ... İnşallah
highoutput' Alıntı: Yapar yapar mt lastik yada traktor lastigi yeterli yukseltme saglam motor sincap gibi girer cikar jeepxj35 Genişletmek için tıkla ... İnşallah
kermia Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 10 Yer Lefkoşa 30 Haz 2016 #9 klorr' Alıntı: Acaba benim samuraim de yaparmı böle şeyler ama difransiyel kilidi şart galiba Genişletmek için tıkla ... 1.6 vitara makinesi swaplanmis kilitli difransiyelli samurai larin, benim diyen araclarin cikamadigi yerlere cikdigina sahidim bence alasini yapar.
klorr' Alıntı: Acaba benim samuraim de yaparmı böle şeyler ama difransiyel kilidi şart galiba Genişletmek için tıkla ... 1.6 vitara makinesi swaplanmis kilitli difransiyelli samurai larin, benim diyen araclarin cikamadigi yerlere cikdigina sahidim bence alasini yapar.