KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında
6 Şubat Pazar günü Karagöle çıkacağım, katılmak isteyen olur mu? şimdilik tek araç 3 kişiyiz bakarsınız birkaç araç daha oluruz, bir de bir bilen buldukmu araziyi tanıyan harika olur
mahirisa' Alıntı:
6 Şubat Pazar günü Karagöle çıkacağım, katılmak isteyen olur mu? şimdilik tek araç 3 kişiyiz bakarsınız birkaç araç daha oluruz, bir de bir bilen buldukmu araziyi tanıyan harika olur
mahir bey,bir izmirli olarak size yardımcı olmak isterdim ama off roadda yeniyim ayrıca utanarak söylüyorum kara göle hiç çıkmadım,sizinle çıkmak isterdim.erteleyemeyeceğim bir ranndevum olduğu için üzülerek katılamıyorum..bir sonraki gelişinizden önce haber verirseniz beraber etkinlik yapabiliriz.(aracım 1987 mod. toyota land cruıser fj 70 ) selamlar
ben de ilk kez geçen sene çıktım yine aynı zamanda hafif kar ve yoğun sis vardı. eğer fikrinizi değiştirirseniz cb 21. kanlada olucam. çağrım "zorba". 1 hafta izmirdeyim. hafta içi sizlere uygun bir günde başka bir etkinlikte yapabiliriz.
mahirisa' Alıntı:
ben de ilk kez geçen sene çıktım yine aynı zamanda hafif kar ve yoğun sis vardı. eğer fikrinizi değiştirirseniz cb 21. kanlada olucam. çağrım "zorba". 1 hafta izmirdeyim. hafta içi sizlere uygun bir günde başka bir etkinlikte yapabiliriz.
mahirisa' Alıntı:
ayazeytin' Alıntı:
selam bende İzmirdeyim şimdilik yeniyim buralarda bir tane toyota fj 40 sahibiyim onu offroada göre modifiye etmek ekipmanla donatmak istiyorum İzmirde bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yer ya da arkadaş var mı acaba_?
herkeze merhaba bende izmirde oturuyorum bir villys jeepim war 54 model ve gezilere katılmak ıstıyorum en yakın gezınız ne zaman acaba gunu bırlık aranıza katılmak ıstıyorum