Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
wolkhan' Alıntı:
hayırlı olsun üstad..bugün yakından görme fırsatım oldu aracınızı..şu anda parkettiği yerde benim annem babam oturmakta..pazar gezmesine geldiğimizde benim 4 yaşındaki oğlum farketti de öyle gördük aracı...bi hayli yorgun delikanlı ama inşallah tez zamanda eski günlere döner...
üstad siz benden daha tecrübeli sayılırsınız..hatta 2 kademe de üste terfi etmişsiniz defender konusunda..benimki henüz tutku aşamasında ;D..bir de kör topal da olsa defender olsa o zaman yardım edebilirim size..fakat ben şu anda uzaktan sevme modunda olduğumdan ne usta tanırım ne tamirci...inşallah tez zamanda bu işleri yapabilecek yetenekli bir usta bulursun...
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
wolkhan' Alıntı:
üstad siz benden daha tecrübeli sayılırsınız..hatta 2 kademe de üste terfi etmişsiniz defender konusunda..benimki henüz tutku aşamasında ;D..bir de kör topal da olsa defender olsa o zaman yardım edebilirim size..fakat ben şu anda uzaktan sevme modunda olduğumdan ne usta tanırım ne tamirci...inşallah tez zamanda bu işleri yapabilecek yetenekli bir usta bulursun...