İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan churchward Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,545

Etiketler
Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk.

Atalanından (oduncuyolu diyoruz biz) oduncu vadisinden Manisaya inmek hiçbir teknik iniş gerektirmeyen kolay bir parkurdur. Murat beyin belirttiği gibi Dere yatağına girmeden belirgin patikadan araç yoluna araç yolunun 100 m ilerisinde yine bir patikaya girip Ulucami ye rahatlıkla inebilirsiniz.

Dere Yatağını takip edince karşılaştığımız kanyonun adı doğru mu acaba.?

oduncu vadisi kanyonu diye biliniyor..

Atalanı-oduncuyolu-manisa.jpg

Waww Süper harita

Birde GPS dosyasını rica etsem :smiley:

Murat bey, ekte bu bölgeye ait İki ayrı GPS dosyası var. Ayrıca önduvar ve yanduvar dediğimiz direk önyüzden önzirveye oradan atlanına iniş yapılan parkurlarda var. Onların dosyalarınıda paylaşabilirim. Bu arada konu başlığında belirtilen parkuru yürürme konusunda program yaparsanız katılmak isterim.

Ekli dosyalar

• oduncuyolu direkli.kml
    2.6 KB · Görüntüleme: 255
  • oduncuyolu-kayrak-atalanı.kml
    18.3 KB · Görüntüleme: 266

Ergun bey,

Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe planmız programlarımızda yok ama Güzelbahçe - Termal Otel parkuru planlarımızda.
Arada ki tüm tepelere uğrayaral hemde.

Papaz Dağı - Narlıdere Çatalkayalar (her ikisi) ve Behzat Tepe.
Yaklaşık 27 km

Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Baraj Vadisi - Beyoğlu Çeşme - Halkapınar Çeşme - Behzat Zirve Termal Otel de yapılabilir.
Ekim Sonu mesela.

her iki parkurda sıkı bir yürüyüş gerektiriyor gibi.. :smiley: Takipte olacağım... teşekkürler

benim dediğim kayalık mevki Ergun Bey'in gönderdiği haritada merdivencik olarak isimlendirilmiş bölge oluyor tahminimce ;)
artık başlayalım şu yürüyüşlere

;D Arkadaşlar rehberler çalışır ekip yürür.
::smiley: 2 günde çadırlı yürüyelim Gaziemir -Güzelbahçe arasını, Cumartesi Çıkar - gece kamp yapıp Güzelbahçeye varırız. :-*

Uygun bir proje Ertan ağabey.

Ben bunu Kaynaklar - Nif Zirve - Kemalpaşa olarak yapmak istiyorum hemde kış koşullarında.
Doğa Yürüyüşleri çerez gibi gelliyor bana.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Uygun bir proje Ertan ağabey.

Ben bunu Kaynaklar - Nif Zirve - Kemalpaşa olarak yapmak istiyorum hemde kış koşullarında.
Doğa Yürüyüşleri çerez gibi gelliyor bana.
;D

adaş bir kaç yürüyüşü Ömer'e devret o yapsın rehberliği bizimle kamp yapıp yürümek isteyenleri alalım gidelim.
ama en az mesafe 40-50 km falan olsun ki yürüdüğümüzü anlayalım..

Ergun bey 10 gün sonra 40'a merdiven dayıyorum ama. :smiley:

Adaşım bakarız duruma. Bende uzun mesafaleri kam atarak geçmeyi çok istiyorum.

TezzMertek' Alıntı:
Ergun bey 10 gün sonra 40'a merdiven dayıyorum ama. :smiley:

Adaşım bakarız duruma. Bende uzun mesafaleri kam atarak geçmeyi çok istiyorum.

Adaş senin 10 günün var benim yarından sonra :D 42 kere maaşallah diyeceğim.. :D

Bu mesajı 10. mesaj olsun diye attım...Dikkate almayın :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR