İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meliheris Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,814
Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Kazdağlarının rotaları da bitmiyor. Kamplı güzel bir gezi çıkarmışsınız. Paylaşım için teşekkürler. GPS dosyasını da eklerseniz kayıtlarımıza alalım.

Ayrıca Güney'den Kuzey'e ayazma'ya giden bir yol olduğundan söz ediliyor? Aslında yürümeyi tercih ederim ama varsa bilgisi paylaşırsanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

bir kaç resim daha...

SDC10212.JPG
SDC10265.JPG
SDC10370.JPG
SDC10347.JPG

Teşekkürler zahmetleriniz için
tanıimak görüşmek dileğiyle selamlar.

ben tesekkur ederım:D pc ara kablosunu bulur bulmaz telefonumdakı resımlerıde ekliycem. organizasyonda emegı gecen herkeze tekrar tekrar tesekkurler...

izmirliler süpersiniz valla fotolara imrenerek bakıyorum

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Kazma kürek ekibi maşallahınız var.
iyiki ünal bey varmış yoksa sır olup kaybolacaksınız.

Sır olmadık yeni çalışmalarımız var hazılıklar yapıyoruz..Yakın geliyoruz yeni turlarla
Sevgiler

Hayat belirtisi gösterin yeter
SELAMLAR

Sevgili dostum, buralardayız :D
Yazın offroad bol bol toz anlamına geliyor :( bu nedenle bir hareket olmaması normal :smiley:

İşlerim müsait olsaydı ben de gelmek istiyordum. Çok güzel gezi olmuş.

Erdal abi artık arabayı satıp, karavan alma fikrinden vazgeçmişsindir umarım...

Sevgili Yavuz merhaba :smiley: keşke gelebilseydin
2008 de hiç etkinlik olmamıştı bu nedenle satmayı düşünmüştüm ama bu sene verimli oldu :smiley:
Karavan projesi hala var ama birkaç sene ertelendi :smiley:

ARKADAŞ bende etkinlik değil
dostluğumuzun gereği hayat imaresi verin yeter
Bu arada vosdost girişimiyle AKUT İzmir gurubuyla tanıştık ilk toplantıya 8 kişilik gurpla katıldık
yarın PERŞEMBE saat 19.00 da ege üniversitesi kampüsünde akut binasında
katılırsanız yeni bir dayanışma içinde buluşabilir hayatlar kurtarabiliriz.(tam size göre full hümanizma)
pek bana göre değil biliyorsun( bende full terminatör'izm)
geçen sefer aramızda çok eğlendik.
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR