İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,548
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ahmet hayırlı olsun ;D inşallah yetişir de görürüz
Ne renk ? çok merak ettim

Burak sana da iyi yolculuklar

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

teşekür ederim Erdal Amca; sanırım yarın Hava alanında Keremle de görüşeceğim. Hayat Teyzeme selamlar....

Ahmet kardeş yeni aracın hayırlı olsun bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle

slm hayırlı olsun seri III ün kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah

Ahmet kardeşim hayırlı uğurlu bol çmurlu günlerrde kullanman dileklerimle allah kaza bela vermesin... bundan sonra Ahmet& Serkan 7/24 offroad yardım adı altında birşirket kursanız fena olmaz

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi

Keşif gezinize, bir kişilik yeriniz varsa Konak'tan ben de katılabilir miyim arkadaşlar?

Tavan Bagajında mutlaka yer vardır.
;D

Evka-6 dan geçiyor musunuz?

Herkese teşekkürler;
En yakın zamanda çamurlu yollarda kullanmak dileğiyle Dün aksam aracı yeni foçadan Serdar abinin , John dere Serkanın yardımlarıyla getirdim.Serdar Abiye ve Serkana ayrıca tesekkür ederim. Yolda aracın ilk cezasını yedim. 62 lira. Hayırlısı olsun bundada bir kısmet vardır.

erdalyaman' Alıntı:
Ahmet hayırlı olsun ;D inşallah yetişir de görürüz
Ne renk ? çok merak ettim

Burak sana da iyi yolculuklar

Erdal abi teşekkürlüer araç 74 model Sarı renkte. Bu hafta sonuna yetişeceğini zannetmiyorum. Artık Ercan abinin insafına kaldık

cezayı neden yedin ruhsatta traktör yazması gerekirken arazi aracı yazamasından dolayımı

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi

yolgezen' Alıntı:
Keşif gezinize, bir kişilik yeriniz varsa Konak'tan ben de katılabilir miyim arkadaşlar?

Benim araç karşıyakadan katılacak arkadaşlar nedeniyle dolu olacak
Ama aracında yer olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

akademic' Alıntı:
cezayı neden yedin ruhsatta traktör yazması gerekirken arazi aracı yazamasından dolayımı

Traktörle çanakkale yolunda sollama yapıyorsun diye ceza yazdı.

Lada mı solladın ?

TezzMertek' Alıntı:
Evka-6 dan geçiyor musunuz?
Murat Evka-6 tam olarak neresi bilemiyorum :-[ ama Anadolu caddesinden, çiğli, üzerinden Menemene, oradan Emiralem tarafına gidiyoruz

vosdost' Alıntı:
Erdal abi teşekkürlüer araç 74 model Sarı renkte. Bu hafta sonuna yetişeceğini zannetmiyorum. Artık Ercan abinin insafına kaldık

Süperrrrr ;D Beyaz olsaydı Serkanla karıştırırdık ;D
Toplarken Camel trophy rengi yaparsın ;D
Ambulanstan sonra sana oyuncak gibi gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...