KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
Ahmet kardeşim hayırlı uğurlu bol çmurlu günlerrde kullanman dileklerimle allah kaza bela vermesin... bundan sonra Ahmet& Serkan 7/24 offroad yardım adı altında birşirket kursanız fena olmaz
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
Herkese teşekkürler;
En yakın zamanda çamurlu yollarda kullanmak dileğiyle Dün aksam aracı yeni foçadan Serdar abinin , John dere Serkanın yardımlarıyla getirdim.Serdar Abiye ve Serkana ayrıca tesekkür ederim. Yolda aracın ilk cezasını yedim. 62 lira. Hayırlısı olsun bundada bir kısmet vardır.
vosdost' Alıntı:
Herkese teşekkürler;
En yakın zamanda çamurlu yollarda kullanmak dileğiyle Dün aksam aracı yeni foçadan Serdar abinin , John dere Serkanın yardımlarıyla getirdim.Serdar Abiye ve Serkana ayrıca tesekkür ederim. Yolda aracın ilk cezasını yedim. 62 lira. Hayırlısı olsun bundada bir kısmet vardır.