İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ahmet hayırlı olsun ;D inşallah yetişir de görürüz :D
Ne renk ? çok merak ettim

Burak sana da iyi yolculuklar :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

teşekür ederim Erdal Amca; sanırım yarın Hava alanında Keremle de görüşeceğim. Hayat Teyzeme selamlar....

Ahmet kardeş yeni aracın hayırlı olsun bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle :smiley:

slm hayırlı olsun seri III ün kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah :smiley:

Ahmet kardeşim hayırlı uğurlu bol çmurlu günlerrde kullanman dileklerimle allah kaza bela vermesin... bundan sonra Ahmet& Serkan 7/24 offroad yardım adı altında birşirket kursanız fena olmaz :smiley:

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi

Keşif gezinize, bir kişilik yeriniz varsa Konak'tan ben de katılabilir miyim arkadaşlar?

Tavan Bagajında mutlaka yer vardır.
;D

Evka-6 dan geçiyor musunuz?
:smiley:

Herkese teşekkürler;
En yakın zamanda çamurlu yollarda kullanmak dileğiyle :smiley: Dün aksam aracı yeni foçadan Serdar abinin , John dere Serkanın yardımlarıyla getirdim.Serdar Abiye ve Serkana ayrıca tesekkür ederim. Yolda aracın ilk cezasını yedim. 62 lira. :( Hayırlısı olsun bundada bir kısmet vardır.

erdalyaman' Alıntı:
Ahmet hayırlı olsun ;D inşallah yetişir de görürüz :D
Ne renk ? çok merak ettim

Burak sana da iyi yolculuklar :smiley:

Erdal abi teşekkürlüer araç 74 model Sarı renkte. Bu hafta sonuna yetişeceğini zannetmiyorum. Artık Ercan abinin insafına kaldık :smiley:

vosdost' Alıntı:
Herkese teşekkürler;
En yakın zamanda çamurlu yollarda kullanmak dileğiyle :smiley: Dün aksam aracı yeni foçadan Serdar abinin , John dere Serkanın yardımlarıyla getirdim.Serdar Abiye ve Serkana ayrıca tesekkür ederim. Yolda aracın ilk cezasını yedim. 62 lira. :( Hayırlısı olsun bundada bir kısmet vardır.
cezayı neden yedin ruhsatta traktör yazması gerekirken arazi aracı yazamasından dolayımı :smiley:

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi

yolgezen' Alıntı:
Keşif gezinize, bir kişilik yeriniz varsa Konak'tan ben de katılabilir miyim arkadaşlar?

Benim araç karşıyakadan katılacak arkadaşlar nedeniyle dolu olacak :(
Ama aracında yer olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır. :smiley:

akademic' Alıntı:
cezayı neden yedin ruhsatta traktör yazması gerekirken arazi aracı yazamasından dolayımı :smiley:

Traktörle çanakkale yolunda sollama yapıyorsun diye ceza yazdı. :smiley:

Lada mı solladın ?
;)

TezzMertek' Alıntı:
Evka-6 dan geçiyor musunuz?
:smiley:
Murat Evka-6 tam olarak neresi bilemiyorum :-[ ama Anadolu caddesinden, çiğli, üzerinden Menemene, oradan Emiralem tarafına gidiyoruz

vosdost' Alıntı:
Erdal abi teşekkürlüer araç 74 model Sarı renkte. Bu hafta sonuna yetişeceğini zannetmiyorum. Artık Ercan abinin insafına kaldık :smiley:

Süperrrrr ;D Beyaz olsaydı Serkanla karıştırırdık ;D
Toplarken Camel trophy rengi yaparsın ;D
Ambulanstan sonra sana oyuncak gibi gelecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri