İşlerim sebebiyle İzmire gideceğim. Gitmişken güzel bir kampingde kamp yapmak istiyorum hem iş gezisini tatille birleştirerek değerlendirmek istedim. Büyük ihtimal 21-24 Ağustos arasında kamp fırsatım olacak. Temiz ve mümkün olduğunca sakin bir yer arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yeni başlık açmamın ve başlığa ağustos-eylül 2017 yazmamdaki sebep; ilerleyen dönemlerde bu gün tavsiye edilen yerlerin değişebilme ihtimali. İki yıl sonra bu başlığa bakarak bu günkü güzelliğini koruyamayan bir yere arkadaşların gitmesini istemem
Teşekkürler,
Ben Hipo'yu biliyorum, sakin, huzurlu ve temiz. Günübirlikçi almadıklarını biliyorum. Okullan kapanınca gidecekseniz önceden bir telefon açıp açık olduğnu teyit etmenizde yarar var.
Tüm yanıtlara teşekkür ediyorum. Hipoda kaldım. Gayet güzel temiz düzenli bir yer. Tek sıkıntısı otele yakın bi yere yerleşirseniz onların gümbürtüsü rahatsız edebilir sizi.
Tüm yanıtlara teşekkür ediyorum. Hipoda kaldım. Gayet güzel temiz düzenli bir yer. Tek sıkıntısı otele yakın bi yere yerleşirseniz onların gümbürtüsü rahatsız edebilir sizi.