İzmir Kavaklıdere'de Trekking ve Izgara Sucuk (07 Şubat 2009)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,846

TezMertek

Zirve
Mesajlar
13,936
Tepkime Puanı
14
Yaş
52
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Dekanlıktan arkadaşım Musa ağabeyin ricası ile Cumartesi günü onun aracı ile İzmir - Bornova Kavaklıdere Köyüne Trekking yapmaya ve Izgara Sucuk yemeğe gittik.

Bu etkinliğimizde çekmiş olduğumuz fotoğrafları ve hikayeyi ilginize sunuyorum.

İyi Çalışmalar ,

Öz Murat,
 

Etiketler
Ynt: İzmir Kavaklıdere'de Trekking ve Izgara Sucuk (07 Şubat 2009)

Musa ağabey,
Onur-Doanay233.jpg


IMG_0955.jpg


IMG_0957.jpg


IMG_0958.jpg


IMG_0959.jpg
 







Ynt: İzmir Kavaklıdere'de Trekking ve Izgara Sucuk (07 Şubat 2009)

Kamp ocağımızı ve malzemeleri hazırladıktan sonra çevrede yürüyüşe başladk 2 kişi.

IMG_0986.jpg


IMG_0997.jpg


IMG_0999.jpg


IMG_1006.jpg


IMG_1008-1.jpg
 














Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Mesajlar
1,528,467
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst