İzmir - Kaynaklar Meydandan Nif Zirveye Görselleri (08 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet35yildiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,588
Ynt: İzmir - Kaynaklar Meydandan Nif Zirveye Görselleri (08 Ocak 2012)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

tn_SDC11956.jpg

tn_SDC11957.jpg

tn_SDC11958.jpg

tn_SDC11959.jpg

tn_SDC11960.jpg

Etiketler

kaynaklardaki suyun aktığı yerlerede bisikletler ile çıkıyoruz biz murat bey :smiley:
bu arada o aracın üzerindeki dallar kamufulaj içinmi ;D ;D

Kaynaklar Gürlek şelalasine yani.

Sanırım araç üzerinde ki dallar ateş yakmak için toplanmıştır.

Bu pazar günü bizde yürüyerek Nif Zirve yapmaya çalışacağız.

Epey bir mesafe var Kaynaklar Çınar altından zirveye kadar.

TezzMertek' Alıntı:
Kaynaklar Gürlek şelalasine yani.

Sanırım araç üzerinde ki dallar ateş yakmak için toplanmıştır.

Bu pazar günü bizde yürüyerek Nif Zirve yapmaya çalışacağız.

Epey bir mesafe var Kaynaklar Çınar altından zirveye kadar.
evet bir kaç ay önce karşıyakadan kaynaklara bahsettiğiniz gürlek şelalesine bisikletler ile çıkmıştık ancak o zaman bu kadar su yoktu...
pazar günü hava güzel olacağa benziyor umarım rahatça zirve yaparsınız bizde pazar günü ''ege pedal'' olarak sasalıda bisiklet yarışı düzenliyeceğiz...www.egepedalsporkulubu.com/yaris.htm

Hava bulutlu görünüyor Pazar günü için.

Uzun bir orman yolu vardı. Kaynaklara göre solda kalan yamaçta. O yol üzerinde hızlı yürümeli mutlaka.
Yoksa karla kaplı zeminde epey zaman kaybedeceğiz.

Dik tırmanışları saymıyorum bile.

Size de iyi etkinlikler.

teşekkür ederim.. bende bir hafta sonu sizler ile yürüyüş yapmak istesem programınızı nasıl takip edebilirim?

Gezenbilir Takvim sayfasına bakmanız yeterli olur.

Ayrıca;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82386.0

Tabii bu sayfa da yazan programa 1e 1 bağlı kalmıyoruz o sebeple en uygun yer Takvim sayfası.

tn_SDC11961.jpg

tn_SDC11962.jpg

tn_SDC11963.jpg

tn_SDC11964.jpg

tn_SDC11966.jpg

tn_SDC11967.jpg

tn_SDC11967.jpg

tn_SDC11969.jpg

tn_SDC11970.jpg

tn_SDC11971.jpg

merhaba gezınız cok guzel olmus sureklı takıp edıyorum gezılerınızı bergamadan yazıyorum bendede hastalık var hafıf gezıler sızın yaptıgınız gıbı cok sevıyorum dogayı benımde suzıkı jımny aracım var bu 4 . arazı aracım daha once 2 tane nıva daha sonra daıhatsu feroza vardı sımdıde jımny aldım burda bana eslık edecek arkadaslarımız pek yok sadece kendı basımıza esım bırde komsum var onlarla ara sıra gezıyorum bızım buralardada cok guzel gezılecek yerler var eger gelmek ıstesenız cok guzel olur burada madra dagı var bılıyorsunuzdur balık cıftlıgıde var gelıp gorunecek yerler tafsıye ederım hem tanısırız cokta guzel olur beklerım ıyı gezıler dıleyıyle allaha emanet olun

sahbaz' Alıntı:
merhaba gezınız cok guzel olmus sureklı takıp edıyorum gezılerınızı bergamadan yazıyorum bendede hastalık var hafıf gezıler sızın yaptıgınız gıbı cok sevıyorum dogayı benımde suzıkı jımny aracım var bu 4 . arazı aracım daha once 2 tane nıva daha sonra daıhatsu feroza vardı sımdıde jımny aldım burda bana eslık edecek arkadaslarımız pek yok sadece kendı basımıza esım bırde komsum var onlarla ara sıra gezıyorum bızım buralardada cok guzel gezılecek yerler var eger gelmek ıstesenız cok guzel olur burada madra dagı var bılıyorsunuzdur balık cıftlıgıde var gelıp gorunecek yerler tafsıye ederım hem tanısırız cokta guzel olur beklerım ıyı gezıler dıleyıyle allaha emanet olun

Arkadaşımıza katılıyorum.Bizim şu anda aracamız yok fakat araç araştırma sürecindeyiz fakat sizlerle tanışmak ve misafir olarak gezilere katılmak istiyorum.Ancak gezilerden haberimiz olmuyor genelde bu tür etkinlikler etkinlik ve duyurular kısmında yayınlanırsa takibi daha kolay olur.

bu basligi takip eden arkadaslar icin yeni bir duyurumuz var... hepinizi bekliyoruz... sosyal sorumlulugumuzdur...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86147.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler