İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

Katılım Listesi:
Kamplı olsun Kampsız olsun

1- Ahmet Şahin ( vosdost ) x
2- serdar tan mxsi nivayla x
3-Aykut Varıcıoğlu LR.110 x
4-Serkan - Gökhan Yayla 73 LR Series 3 x
5-Ademi (Akademic) X
6-erco Ercan x

Etiketler

şirince konusunda bende varım ahmet ve benim için olan kutsal topraklara ayak basalım derim ben :smiley: hem sponsorlarımızı yerinde ziyaret etmiş oluruz :smiley:)

Serkan Yayla' Alıntı:
şirince konusunda bende varım ahmet ve benim için olan kutsal topraklara ayak basalım derim ben :smiley: hem sponsorlarımızı yerinde ziyaret etmiş oluruz :smiley:)

ortak karar çıkarsa güzel olur :smiley: Serkan artık sende direksiyona geçtin. Öyle çok içmek yok artık :smiley:

Ercan abide burda peki Erdal abi, Çağatay abi, Emre Abi nerede. Bekliyoruzzzz :smiley:

Murat Füze üssü yazan yerde kamp kursak hem güvenliğimizde sağlama alınmış olur ne bilişm yunandan felan gir füze felna gelirse rahatta oluruz :smiley: şaka bir yana o çatalkaya yolundan birkere broadwayla çıkmıştım güzek bir yol kıvrımkıvrım.... ben cumartesi günü bir nişan merasimine davetl,yim o sebeble pazar bana tam kordinat veririseniz sizlere yetişirim...

Çatalkaya ya giden araç yolunu de bu sayede öğrenmiş oldum.
:smiley:

arkadaşlar hava cumartesi gününe kadar yağmurlu pazar günüde kapalı görünüyor. bu yağmurda çamurda nasıl çadır kuracağız. isterseniz pazar günü günübirlik bir gezi yapalım . dağda yağmur bastırırsa perişanlık olur diye düşünüyorum..
saygılarımla..

Serkan Yayla' Alıntı:
arkadaşlar hava cumartesi gününe kadar yağmurlu pazar günüde kapalı görünüyor. bu yağmurda çamurda nasıl çadır kuracağız. isterseniz pazar günü günübirlik bir gezi yapalım . dağda yağmur bastırırsa perişanlık olur diye düşünüyorum..
saygılarımla..

[attachment=1]

Siz kamp yapın.
Su böreği için gereken yufkaları ben ısmarlıyorum.
;D

Pazar Günü Yağmur YOK..jpg

BEYLER TÜM İŞ ARKADAŞLARIMIN HASTALIKLI OLUŞUNA BU KADAR DAYANABİLDİM VE SONUNDA BENDE ÜŞÜTTÜM

VİTAMİNLE İDARE EDİYORDUM AMA İLAÇSIZ OLMAYACAK VE SANIRIM HAFTA SONUNA KADAR DÜZELECEK GİBİ GÖRÜNMÜYOR

KİMSEYE BULAŞTIRMAMAK ADINA BİR DAHA Kİ SEFERE KATILMAK ÜZRE HAKKIMI SAKLI TUTUYORUM

:-\ :-\ :-\

ŞEKER DEĞİLSİNİZ YA, İYİ EĞLENCELER

Nejat ağabey,

[attachment=1]

Geçmi? Olsun - Acil ?ifalar.jpg

Selam arkadaşlar bu konudan az önce haberim oldu. Yanıtta geç kaldığım için kusura bakmayın :-[ ;D
Birkaç noktaya takıldım;
- Yer askeri bölgeye çok yakın... yaklaşmaya izin vermeyebilirler.
-Ayrıca rota normal araçların gidebileceği gibi, zor değil bizi kesmez diyorum ::smiley:

Bizim bu hafta sonu programımız tam belli değil, belki pazar günü katılabiliriz.

Bu arada ben de boş durmuyorum, size çok güzel rotalar oluşturdum yakında deneme fırsatımız olacak (Yeniköy den girip ürkmeze ineceğiz)
Bu rotanın bir bölümü için geçen pazar Burak (freelander) ve Emre (Gvitara) ile geç vakit yerinde tespitler yaptık baya zor iniş ve çıkışlar var. :eek:

Yamur sebebiyle kamp kurma fikrini bir dahaki geziye erteleyelim isterseniz.
pazar gunu sabah erken vakıtte bulusup guzel bır gezı yapalım. :smiley:

Sevgili dostlar uzun süredir Türkiye dışındayım .Bu sebeple yokum ve olmayada devam edeceğim. Şubat ortalarıına kadar..Size bol geziler...
Sevgiler
Melih Eriş
www.turkiyejeepsafari.com

erdalyaman' Alıntı:
Birkaç noktaya takıldım;
- Yer askeri bölgeye çok yakın... yaklaşmaya izin vermeyebilirler.

-Ayrıca rota normal araçların gidebileceği gibi, zor değil bizi kesmez diyorum ::smiley:

Kamp yeri olarak önerdiğim yer askeri bölgeye kuş uçuşu 650 metre ama yol olarak epey mesafe var.

Yol bakımından Erdal ağabey haklı. Sizin için çiğdem çerez yolu bu. ;D

çatalkaya yolu düz bir yol herhangi bir heyecanı yok.. karagöl manisa güzergahı daha heyecanlı olabilir.

akademic' Alıntı:
çatalkaya yolu düz bir yol herhangi bir heyecanı yok.. karagöl manisa güzergahı daha heyecanlı olabilir.

heycanlı bır etap yapalım. benım kalabılecegım mıktarda camur olsun. aman serkan duymasın :smiley: Serkanın aracı camura batırııp orda bırakmayı dusunuyorum. duz yol olmasın. gıttıgımız yerlerde sahın olmasın. reno olabılır :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,971
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR