İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,413
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

Bildigim kadariyla yok.
Yedi goller guzel olurdu.Kar olsa daha guzel olurdu :smiley:

Etiketler

Ahmet bayramda Gelibolu da olacağım, bu sefer kaçıracağım ama eşim ve oğlumla beraber bundan sonrakileri kaçırmamak niyetindeyiz. Serkan'ın rota makul görünüyor, gerçi rota dedin mi Ademi'ye danışmak şart, 10 dk.da 3-5 tane alternatif üretebiliyor.

Çağatay kardeşim beni adres göstermiş rotalar konusunda teşekür ederim. Ben bu bayramda yine ailelerinde katıldığı güzel bir gezi yaparız diye düşündüm ama ufak çocuk olması son dakkada benim planlarımı suya düşürmekte bu yüzden benim düşüncem bayram sonrasında.. cuma yada cumartesi sabah çıkıp bafa gölünde mola verip milas bodrum yolundan aşağı ve yukarı mazıya ulaşıp orda kamp kurmak ertesi gün kıyıdan gökova akbük koyunda çadır kurup yerkesik muğla üzerinden izmire dönmek şeklinde olabilir.

akademic' Alıntı:
Çağatay kardeşim beni adres göstermiş rotalar konusunda teşekür ederim. Ben bu bayramda yine ailelerinde katıldığı güzel bir gezi yaparız diye düşündüm ama ufak çocuk olması son dakkada benim planlarımı suya düşürmekte bu yüzden benim düşüncem bayram sonrasında.. cuma yada cumartesi sabah çıkıp bafa gölünde mola verip milas bodrum yolundan aşağı ve yukarı mazıya ulaşıp orda kamp kurmak ertesi gün kıyıdan gökova akbük koyunda çadır kurup yerkesik muğla üzerinden izmire dönmek şeklinde olabilir.

Toplam gitgel 500-550 km yol . Yakıt maliyeti yüksek olur gibi :smiley:
Daha yakın bir rota olabilir mi?

meliheris' Alıntı:
Bizde grup olarak Batı Toroslar Bey dağlarında olacağız. İsterseniz kampınızı bizim oralarda da kurabilrisiniz..
http://www.turkiyejeepsafari.com/default.asp?islem=kategori&altislem=yazi&id=26
İyi Bayramlar
Sevgiler
Melih Eriş
www.turkiyejeepsafari.com

Size iyi eğlenceler Melih Abi.

jamboree66' Alıntı:
Arkadaşlar programı belirleyin ..yakındaysa bende katılabilirim...Şimdiden iyi bayramlar Ugur

Uğur abi görüsmek dileğiyle İyi Bayramlar

yaklaşık 600 km olur gidiş geliş haklısın ama yılda bir güzel bir dinlence gezi ve kamp olur iye bu yakın rotayı verdim .yakıt 600X250=150tl
Ahmet senin land ne kadar yakıyor daha fazladır yakıtı..konuşalım yine güzel br rota yapalım tekrar.

akademic' Alıntı:
yaklaşık 600 km olur gidiş geliş haklısın ama yılda bir güzel bir dinlence gezi ve kamp olur iye bu yakın rotayı verdim .yakıt 600X250=150tl
Ahmet senin land ne kadar yakıyor daha fazladır yakıtı..konuşalım yine güzel br rota yapalım tekrar.

600x 300= 180 + 20 lira eşantiyon = 200 lira :smiley:
ortak karara uymaya çalışırım. :smiley:

Biz bayramın 2. günü Yukarı Kızılca Mahmut Dağına gidiyoruz.
Orman içinde güzel bir kamp yeri var ama 4x4'ler ulaşamıyor.

2x2 Tabanway ile ulaşabiliyoruz.
Bekleriz Efendim.

TezzMertek' Alıntı:
Biz bayramın 2. günü Yukarı Kızılca Mahmut Dağına gidiyoruz.
Orman içinde güzel bir kamp yeri var ama 4x4'ler ulaşamıyor.

2x2 Tabanway ile ulaşabiliyoruz.
Bekleriz Efendim.

kamp mı atacaksınız ?

ayrıca yukarı kızılca'ya olası kamp yerlerine olmasa bile
araba ile de çıkılabiliyor diye duymuştum ?

Evet .
Benim 1.Düzlük adını verdiğim (Kamp atılabilecek kadar büyük ve su kaynağı var) bölgeye kamp atacağız.
Yukarı Kızılca piknik alanından kamp yerine kadar 2-3 saat sürecek bir yürüyüş ile ulaşılıyor.
Mahmut Dağı Zirvesine kadar da araç yolu var.
Tabii sizlerin araçlarına uygun.

Araç yoluna yakın kamp alanları da var. Sadece su sorunu çekersiniz.
Katılmak isteyen arkadaşlar 21 Eylül Pazartesi günü saat 11:30 da Yukarı Kızılca'da Belediye karşısında ki havuzlu kahve de bekliyor olacağız.

Mahmut Dağ zirveye araç yolu var;ama kızılca tarafından değil de güney tarafından var.Kuzeye doğru inen birkaç yol var ama bağlantı yapmamışlar hiç,bir kaç km ilerleyince bitiyor yollar.

Murat abi,kamp atacağınız bölgenin koordinatlarını verebilrmisin?

akademic' Alıntı:
Benim için nefis bir rota ;) Yoldan alıverirsiniz beni.

vosdost' Alıntı:
Merhabalar;
Bayramı evde geçirmek istemeyenler için bir gezi tarihi ve güzargahını fikir birliğinde belirleyip güzel, neşe dolu bir bayram gezisi düzenleyelim. :smiley:

Karaburun tarafında yol üzerinde Balıklıova ve ilerisinde Mordoğan var, sahillerinde kefal inanılmaz derecede var çupra da var diyolar ama bilmiyom görmedik biz...en son 2003 te okuldan arkadşlarla kampa gittik daha da görmedim...içmek için balık tutmak ve kamp yapmak için ideal bir yer...

Sabri hoş geldin artık umudu kesmiştim.
her halde evlendi karısı salmıyor diyordum.
2. melihbey iyi eğlenceler.
3. Karaburun hareketli olur.
4.Önder ve görkem hayat izlerine rastlamamıza sevindim.
5. Melike monotonluğu aşmak istersen gezilerden birine katıl.
Ben çalmasınlar diye İzmiri bekleyeceğim.
Şaşırıpta gelen olursa bir acı kahvemiz bulunur. ((şeker fiyatları malum))
Şimdiden bayramınız kutlu olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR