akademic' Alıntı:Çağatay kardeşim beni adres göstermiş rotalar konusunda teşekür ederim. Ben bu bayramda yine ailelerinde katıldığı güzel bir gezi yaparız diye düşündüm ama ufak çocuk olması son dakkada benim planlarımı suya düşürmekte bu yüzden benim düşüncem bayram sonrasında.. cuma yada cumartesi sabah çıkıp bafa gölünde mola verip milas bodrum yolundan aşağı ve yukarı mazıya ulaşıp orda kamp kurmak ertesi gün kıyıdan gökova akbük koyunda çadır kurup yerkesik muğla üzerinden izmire dönmek şeklinde olabilir.
meliheris' Alıntı:Bizde grup olarak Batı Toroslar Bey dağlarında olacağız. İsterseniz kampınızı bizim oralarda da kurabilrisiniz..
http://www.turkiyejeepsafari.com/default.asp?islem=kategori&altislem=yazi&id=26
İyi Bayramlar
Sevgiler
Melih Eriş
www.turkiyejeepsafari.com
jamboree66' Alıntı:Arkadaşlar programı belirleyin ..yakındaysa bende katılabilirim...Şimdiden iyi bayramlar Ugur
akademic' Alıntı:yaklaşık 600 km olur gidiş geliş haklısın ama yılda bir güzel bir dinlence gezi ve kamp olur iye bu yakın rotayı verdim .yakıt 600X250=150tl
Ahmet senin land ne kadar yakıyor daha fazladır yakıtı..konuşalım yine güzel br rota yapalım tekrar.
TezzMertek' Alıntı:Biz bayramın 2. günü Yukarı Kızılca Mahmut Dağına gidiyoruz.
Orman içinde güzel bir kamp yeri var ama 4x4'ler ulaşamıyor.
2x2 Tabanway ile ulaşabiliyoruz.
Bekleriz Efendim.
Benim için nefis bir rotaakademic' Alıntı:Çağatay kardeşim beni adres göstermiş rotalar konusunda teşekür ederim. Ben bu bayramda yine ailelerinde katıldığı güzel bir gezi yaparız diye düşündüm ama ufak çocuk olması son dakkada benim planlarımı suya düşürmekte bu yüzden benim düşüncem bayram sonrasında.. cuma yada cumartesi sabah çıkıp bafa gölünde mola verip milas bodrum yolundan aşağı ve yukarı mazıya ulaşıp orda kamp kurmak ertesi gün kıyıdan gökova akbük koyunda çadır kurup yerkesik muğla üzerinden izmire dönmek şeklinde olabilir.
vosdost' Alıntı:Merhabalar;
Bayramı evde geçirmek istemeyenler için bir gezi tarihi ve güzargahını fikir birliğinde belirleyip güzel, neşe dolu bir bayram gezisi düzenleyelim.![]()