İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,499
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010)

bu yazı da hoşuma gitti
--------------------------------

Eski zamanların dondurucu bir kışından bütün hayvanlar çok etkilenmiş, büyük kayıplar vermişler.

Ama en çok kayıp veren kirpilermiş. Çünkü onların pek çok hayvan gibi kalın kürkleri yok, kendilerini sıcak tutması zor olan dikenleri var.

Bu durumdan en az zararla kurtulmak için kirpiler meclisi toplanmış,çözüm aramaya başlamış. Tartışa tartışa, nihayet gece olunca tüm kirpilerin
bir araya toplanmasına, birbirlerine yakın durarak geceyi geçirmelerine karar verilmiş.

Böylece kirpiler birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanabilecek, aralarındaki hava tedavülünü önleyerek donmaktan kurtulacaklarmış.

İlk geceki deneyimlerinde bunun işe yaradığını görmüşler. Ama başka bir problem çıkmış ortaya.
Üşüyen kirpiler birbirlerine fazla yaklaştıklarından yaralanmalar gerçekleşmiş.

Daha sonraki gece yaralanma korkusundan birbirlerinden uzak durmuşlar, ama bu seferde donmalar meydana gelmiş.

Ne var ki, her gece kâh uzaklaşa kâh yakınlaşa, deneye yanıla birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanacak kadar yakın,
ancak birbirlerini incitmeyecek kadar uzak durmayı öğrenmişler.

;)

Etiketler

Rotayla ilgili efem çukurundan beylere yol yok sanırım ama beyler köyünün üst tarafında köyün içinden dağlara yol var ve güzel parkurlar var benim sürekli gittiğim bir yer orhanlıdan geçiliyo baraj gölünün solundan bir yol var orhanlıya giden ve sanırım daima çamurlu oluyo,

serkan35' Alıntı:
Rotayla ilgili efem çukurundan beylere yol yok sanırım ama beyler köyünün üst tarafında köyün içinden dağlara yol var ve güzel parkurlar var benim sürekli gittiğim bir yer orhanlıdan geçiliyo baraj gölünün solundan bir yol var orhanlıya giden ve sanırım daima çamurlu oluyo,

Ercan'la konuştum kamp alanına kadar asfalt yol varmış

NİVACI' Alıntı:
Nejat.
G:E den var gibi görünüyor.Eski ORANLI KÖYÜ nden devamla
çok temiz bir yol görünüyor.
-------------------------------------
pazar günü için yer ve hareket saati belirleyelim.
---------------------------------------
Önerim:
doğaya gidiyoruz kahvaltıda sıradan ev mahkumuyeti devam ediyor.
vakti ayarlayıp eskisi gibi dağda yapmak. O muhabbeti yakalamak. ne dersiniz.

Buluşma yeri G.Emir Emlak kredi evlerini geçtikten sonra sağdan girilen Menderes kavşağının takriben 500 mt ilerisindeki sağda yıkık benzinlik yeri. Arkadaşlar lütfen dikkat edelim buluşma yerini kaçırmayalım yoksa toplanmak zor oluyor. Harita aşağıdadır.

Bu defa kahvaltıyı kamp yerinde yapalım ;) Saat 9.30 da buluşma yerinden hareket edersek 10.00 sularında kamp yerinde kahvaltıya başlarız ;D

Kahvaltı sonrası kuyucak köyü üzerinden Balaban göleti yönüne giden ve yukarı Efemçukuru yakınlarına bağlanan bir rota buldum. Orayı deneriz. Zamanımız kalırsa çatalca göleti yakınında zorlu bir parkur var onu ilave edebiliriz ;D

Bulışma yeri;

bulumayeri.jpg

Tahmini rota;

tah-rota.png

Erdal abi parkur cok iyi ellerine sağlık cok keyıfli bir gezi olacak yıne şimdiden herkeze iyi eylenceler camurunuz bol olsun . kamp kuralları ve gezi kurallarına riayt edelim diyorum herkeze selamlar

1 - Ercan Niva X
2 - Serkan LR Series III X
3 - Ahmet LR Series III X
4 - Emre Niva X
5 - Mustafa Niva X
6 - Sunay LR seri 2 X
7 - Ufuk Niva X
8 - Cagatay Niva X
9- Serdar TAN Niva maxi X

PAZAR GELENLER
1 - Erdal Disco X
2 - Burak Freelander X
3 - Özurlalı Jeep X
4 - Emrah Freelander 2 X
5 - Mustafa Vitara X
6 - Ademi Niva X
7 - melih Terrano ll X
8 - Burhan & Volkan niva X

8 NİVA super

Gezi için faydalı bilgiler;

1 - Pazar gelecekler bir termos içinde sıcak çay veya kahve getirirlerse sabah kahvaltısında rahat ederler ;)
2- Kampçı arkadaşların ateşi sabah hala sönmemişse onu canlandırıp sucuk pişirebiliriz ;)
3 - Telsiz kanalımız 7.23 dür.(Hala telsiz edinmeyen var mı bilmiyorum ama varsa konvoyda aralarda yer alsınlar)
4 - Listede olup ta bir nedenle gelemeyen olursa buradan yada bana gsm ile ulaşsınlar, ( 532-242 78 74 )buluşma yerine gelenleri gereksiz bekletmeyelim ;)

Mustafa Vitara Kimdir? Soruyaorum çünkü Ad ve araç benzerliği olmasın. Ben isem benim gelmem sorunlu. İşim bittiğinde öğleden sonra ancak katılabilecek duruma gelecem. Kimseyi bekletmek istemem. İşim erken biterde müsait olursam arayıp arkanızdan yetiişmeyi düşünebilirim.

mdilek' Alıntı:
Mustafa Vitara Kimdir? Soruyaorum çünkü Ad ve araç benzerliği olmasın. Ben isem benim gelmem sorunlu. İşim bittiğinde öğleden sonra ancak katılabilecek duruma gelecem. Kimseyi bekletmek istemem. İşim erken biterde müsait olursam arayıp arkanızdan yetiişmeyi düşünebilirim.

Mustafa bey, Diğer Mustafa arkadaşımızın avatar ismi "mustafad" dir. kendisinin 3k kırmızı vitarası var. ;)
Sizi de bekleriz :D

mdilek' Alıntı:

İyi akşamlar,
Listedeki Mustafa-Vitara benim, listeye isminizi kendiniz yazmazsanız listede yer almıyorsunuz. Sonraki gezilerde karışıklık olmaması için ben aracımı "Vitara JLX" olarak yazacağım, sizin araç G.Vitara sanırım. Bu haftaki geziye işlerinizi ayarlayıp katılabilirseniz seviniriz, selamlar.

mdilek' Alıntı:
Bende gelmek istiyorum. Hazırlıklarım devam ediyor. Yarın yeni toyo AT lastiklerim takılıyor. Karter muhafazada taktırdım. Ancak arac tabanının önden 1/4 kapandı. Arkaya kadar taban koruma yaptırsammı diye düşünüyordum. Birde vaktim olsa. Bu hafta sonu bir sertifika programı nedeniyle ctsi pazar sabahları meşgulüm. Öğleden sonra o taraflara gelsem sizi bulabilirmyim.

Mustafa bey sizin bu mesajınızı görmemişim :-[ özür dilerim
Lastiklerinizi güle güle kullanın :D
Tüm korumaya gerek yok bence, çok gerekirse aracı 3-4 cm yükseltirsiniz ;)
Bu gezide sanıyorum saat 11.00 civarında dağ yollarına çıkarız. Bu saate kadar Kavakdere baraj gölünde kahvaltı yapıyor olacağız ;D
saat 11 den sonra bizi bulmanız pek mümkün görünmüyor :-\
sevgiler

Erdal abi rotanın uzunluğu nedir?

çamuruda hesap edersek uzun gibi

Malesef ben gelenmiyorum. Beni beklemeyin. İnşallah başka geziye. :-[

İyi eğlenceler, bol çamurlu geziler.

red crab' Alıntı:
çamuruda hesap edersek uzun gibi

Yok değil :smiley: 75 km nin offroad bölümü yaklaşık 15 km. Geri kalan asfalt yada stabilize yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR