İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,361
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)

th_MOV09003ozandere1.jpg

Etiketler

Erdal Bey görüntüler için teşekkürler, sonraki gezide görüşmek üzere selamlar.

Yeri değil belki ama, benim aracın yükseltme parçalarını taktırmam gerekiyor, daha önce bahsettiğiniz ustanın (Sizin vitaraya aynı işlemi uygulayan) adres ve telefonunu sakıncası yoksa özelden gönderebilir misiniz?

Güzel gezi olmuş Hep beraber geri dönmenize sevindim.
Erdalcım Sende kayda değer bir ileri hamle seziyorum KUTLARIM.

muhteşem resimler ve videolar...imrenerek izledim hepsini...ama bende boş durmadım nakış makinamla bir iki çalışma yaptım..umarım hoşunuza gider..saygıdeğer organizatörümüz erdal beyin aracından esinlenip yaptım..ayrıca kendisine de hediye etmek isterim bu armalardan...büyük lan discovery arması mont veya yelek sırtına gelecek ölçüdedir...land rover armaları ise göğüse dikilebilecek boyuttadır..isteyenler özelden veya buradan yazabilirler... ;)..ayrıca belirtmeliyim ki ticari bir kaygım yoktur..izmir ekibine ücretsizdir... ;).
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

EEE1.jpg

EEE2.jpg

EEE3.jpg

EEE4.jpg

bizde izmirliyiz ama küçük bir jımny sahibiyim hani belki bizede bi kıyak yaparsınız suzikicilere ,,,,

serkan35' Alıntı:
bizde izmirliyiz ama küçük bir jımny sahibiyim hani belki bizede bi kıyak yaparsınız suzikicilere ,,,,

ayıp ettiniz.. ;D
ama jimny ye küçük demeseydiniz keşke... :D

bana sadece varsa corel de çizilmiş dosya veyahutta jpeg olarak yollamanız yeterli..renk ebat bilgilerinide bildirirseniz işinizi hallederiz...

wolkhan' Alıntı:
muhteşem resimler ve videolar...imrenerek izledim hepsini...ama bende boş durmadım nakış makinamla bir iki çalışma yaptım..umarım hoşunuza gider..saygıdeğer organizatörümüz erdal beyin aracından esinlenip yaptım..ayrıca kendisine de hediye etmek isterim bu armalardan...büyük lan discovery arması mont veya yelek sırtına gelecek ölçüdedir...land rover armaları ise göğüse dikilebilecek boyuttadır..isteyenler özelden veya buradan yazabilirler... ;)..ayrıca belirtmeliyim ki ticari bir kaygım yoktur..izmir ekibine ücretsizdir... ;).
Sevgili volkan çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler :smiley: nazik teklifini de severek kabul ederim ;D

erdalyaman' Alıntı:
Sevgili volkan çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler :smiley: nazik teklifini de severek kabul ederim ;D

rica ederim erdal abi...benim kemeraltında işyerim var..yolunuz düşerse beklerim..yada kargo adresi verirseniz yollayabilirim.. bu hafta sonu behzattepe kampına katılma ihtimalim de var..eğer buluşabilirsek o organizasyonda da takdim edebilirim...hatta mont veya yeleğiniz varsa bu armaları kullanacağınız getirin hemen üzerine dikelim...

VOLKAN Kardeşim önce ustalığını kutlarım.
İzmir olarak her markada az sayıdayız. bu sebeple böyle bir ürüne ulaşma arzumuz gerçekleşmiyordu.
bizlerde nivacılar olarak sıradayız. yardımcı olursan mutlu oluruz.
gezi konusunda ne zaman arzu edersn aramızda görmek isteriz.
Flama konusu zaten hep aklımızda hayırlı işler iyi günler.

wolkhan' Alıntı:
rica ederim erdal abi...benim kemeraltında işyerim var..yolunuz düşerse beklerim..yada kargo adresi verirseniz yollayabilirim.. bu hafta sonu behzattepe kampına katılma ihtimalim de var..eğer buluşabilirsek o organizasyonda da takdim edebilirim...hatta mont veya yeleğiniz varsa bu armaları kullanacağınız getirin hemen üzerine dikelim...

Tekrar teşekkürler :smiley:
Bu hafta programım belirsiz ama en kısa zamanda bir gezide birlikte oluruz, hem tanışırız :smiley: ;)

Videoları izleyince dere içinden geçiş hayli engebeli göründü. Freelander 1'i ordan nasıl geçirdiniz? Ya da geçirdiniz mi?

Evet ben de aynı soruyu düşündüm, orası standart bir yol muydu yoksa yalnızca eglencelik bir geçiş mi? Sanırım hiç benzinli arac yoktu aranızda..

Malesef Freelander oradan geçmesi uygun olmadı. Oldukça sert kayaların oluşu araca zarar verebilecğini düşünerek vazgeçildi.
Sevgiler

sabri77' Alıntı:
Evet ben de aynı soruyu düşündüm, orası standart bir yol muydu yoksa yalnızca eglencelik bir geçiş mi? Sanırım hiç benzinli arac yoktu aranızda..

Sabri abi wd 40 olduktan sonra benzinli araç o kadar suda sorun yaşamaz. :smiley: Yeterki hava filitresinden su girmesin.

Evet ben de aynı soruyu düşündüm, orası standart bir yol muydu yoksa yalnızca eglencelik bir geçiş mi? Sanırım hiç benzinli arac yoktu aranızda
3 hafta önce aynı dere ters istikamette geçildi,benzinli araçlarda bir sıkıntı olmadı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR