serkan35' Alıntı:bizde izmirliyiz ama küçük bir jımny sahibiyim hani belki bizede bi kıyak yaparsınız suzikicilere ,,,,
Sevgili volkan çok güzel bir çalışma olmuş tebriklerwolkhan' Alıntı:muhteşem resimler ve videolar...imrenerek izledim hepsini...ama bende boş durmadım nakış makinamla bir iki çalışma yaptım..umarım hoşunuza gider..saygıdeğer organizatörümüz erdal beyin aracından esinlenip yaptım..ayrıca kendisine de hediye etmek isterim bu armalardan...büyük lan discovery arması mont veya yelek sırtına gelecek ölçüdedir...land rover armaları ise göğüse dikilebilecek boyuttadır..isteyenler özelden veya buradan yazabilirler.....ayrıca belirtmeliyim ki ticari bir kaygım yoktur..izmir ekibine ücretsizdir...
.
erdalyaman' Alıntı:Sevgili volkan çok güzel bir çalışma olmuş tebriklernazik teklifini de severek kabul ederim ;D
wolkhan' Alıntı:rica ederim erdal abi...benim kemeraltında işyerim var..yolunuz düşerse beklerim..yada kargo adresi verirseniz yollayabilirim.. bu hafta sonu behzattepe kampına katılma ihtimalim de var..eğer buluşabilirsek o organizasyonda da takdim edebilirim...hatta mont veya yeleğiniz varsa bu armaları kullanacağınız getirin hemen üzerine dikelim...
sabri77' Alıntı:Evet ben de aynı soruyu düşündüm, orası standart bir yol muydu yoksa yalnızca eglencelik bir geçiş mi? Sanırım hiç benzinli arac yoktu aranızda..