KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)
Dereyi geçmeden alternatif bir yol var bir km sonra diğer yolla birleşiyor. Dereyi geçenler bir başta bir de sonda 2 defa dere geçmiş oldu. 3 hafta öncesine nazaran su hem yüksek hem hızlıydı ve iri taşlar vardı baya zorlandık
yok canım pek sanatkarlık bişi yok...aslında çizim internetten alınma ama nakış haline bendeki bir program getiriyor..ondan sonrasınıda makina işliyor zaten.bana pek iş kalmıyor anlayacağın... ;D.
defender cıların ellerinde çizimler varsa bana yollarlarsa defender nakışları da işlemekten büyük keyif alırım..yoksa ben bi defender alana kadar beklemek zorunda kalacak defender cılar benden söylemesi...
NİVACI' Alıntı:
VOLKAN Kardeşim önce ustalığını kutlarım.
İzmir olarak her markada az sayıdayız. bu sebeple böyle bir ürüne ulaşma arzumuz gerçekleşmiyordu.
bizlerde nivacılar olarak sıradayız. yardımcı olursan mutlu oluruz.
gezi konusunda ne zaman arzu edersn aramızda görmek isteriz.
Flama konusu zaten hep aklımızda hayırlı işler iyi günler.
eyvallah sayın abim..izmirlilerin farklılığını az da olsa belli etmek için birşeyler yapabileceksem ne mutlu bana..nivacılara gelince,sizin içinde bir iki fotoğraf verdim bakalım çizime en yakın zamanda hazırlarım nivaları da...suzuki jimny içinde bir hazırlığımız var bu arada...ama en çok da defender lar için özenip birşeyler hazırlamak istiyorum bakalım..ee ne de olsa o bizim başımızın tacı...
inşallah en kısa zamanda da herhangi bir programa katılmak nasip olur..fakat benim hala gezi şartlarına uygun bir aracım yok o yüzden misafir olarak kabul etmeniz gerekecek.. ;D.
çok keyifli ;bol çamurlu bi geziydi araçlarını zorlamak isteyenler için keyifli parkurlar ; benim gibi riske girmek istemeyenler için ise alternatif yollar vardı. Öncelikle Erdal Ağbi olmak üzere katılan ve yardımlaşan herkese teşekkürler...