İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,262
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)

Malesef Freelander oradan geçmesi uygun olmadı. Oldukça sert kayaların oluşu araca zarar verebilecğini düşünerek vazgeçildi.
Sevgiler

bildiğim kadarı ile dereden başka bir geçiş yoktu freelander nereden gitti

Etiketler

Dereyi geçmeden alternatif bir yol var bir km sonra diğer yolla birleşiyor. Dereyi geçenler bir başta bir de sonda 2 defa dere geçmiş oldu. 3 hafta öncesine nazaran su hem yüksek hem hızlıydı ve iri taşlar vardı baya zorlandık

Erdal abi aydınlatınca konu çözüldü. ;D

Süper bi geziymiş, zararsız ziyansız döndüğünüze sevindim :smiley:

Bu arada Volkan abi, çok sanatkar birisiniz, ellerinize sağlık çok güzel işlemişsiniz.

selamlar

ozcour' Alıntı:
Süper bi geziymiş, zararsız ziyansız döndüğünüze sevindim :smiley:

Bu arada Volkan abi, çok sanatkar birisiniz, ellerinize sağlık çok güzel işlemişsiniz.

selamlar

yok canım pek sanatkarlık bişi yok...aslında çizim internetten alınma ama nakış haline bendeki bir program getiriyor..ondan sonrasınıda makina işliyor zaten.bana pek iş kalmıyor anlayacağın... ;D.
defender cıların ellerinde çizimler varsa bana yollarlarsa defender nakışları da işlemekten büyük keyif alırım..yoksa ben bi defender alana kadar beklemek zorunda kalacak defender cılar benden söylemesi...

NİVACI' Alıntı:
VOLKAN Kardeşim önce ustalığını kutlarım.
İzmir olarak her markada az sayıdayız. bu sebeple böyle bir ürüne ulaşma arzumuz gerçekleşmiyordu.
bizlerde nivacılar olarak sıradayız. yardımcı olursan mutlu oluruz.
gezi konusunda ne zaman arzu edersn aramızda görmek isteriz.
Flama konusu zaten hep aklımızda hayırlı işler iyi günler.

eyvallah sayın abim..izmirlilerin farklılığını az da olsa belli etmek için birşeyler yapabileceksem ne mutlu bana..nivacılara gelince,sizin içinde bir iki fotoğraf verdim bakalım çizime en yakın zamanda hazırlarım nivaları da...suzuki jimny içinde bir hazırlığımız var bu arada...ama en çok da defender lar için özenip birşeyler hazırlamak istiyorum bakalım..ee ne de olsa o bizim başımızın tacı...
inşallah en kısa zamanda da herhangi bir programa katılmak nasip olur..fakat benim hala gezi şartlarına uygun bir aracım yok :(o yüzden misafir olarak kabul etmeniz gerekecek.. ;D.

gezi mükemmel olmuş yüreğinize sağlık NİVAcılar bekliyorum hadi landcılardan ne eksiğimiz var habi gayret

conker' Alıntı:
gezi mükemmel olmuş yüreğinize sağlık NİVAcılar bekliyorum hadi landcılardan ne eksiğimiz var habi gayret

??? ??? ???
Landcılar - Nivacılar ::smiley: Anlaşılmadı ::smiley:

Galiba arkadaşa seyirlik lazım . :eek: :mad:
ilk fırsatta sunma gayretlerinde olduğumuzu arz ederiz. :D

İzmirde marka ayrımı yoktur. 4 çeker olsun ne olursa olsun. :smiley: :smiley:

çok keyifli ;bol çamurlu bi geziydi araçlarını zorlamak isteyenler için keyifli parkurlar ; benim gibi riske girmek istemeyenler için ise alternatif yollar vardı. Öncelikle Erdal Ağbi olmak üzere katılan ve yardımlaşan herkese teşekkürler...

geziye katılamadım ama bir kaç fotoğraf eklemek istedim.
pazar günü yeni arabamla sığacık-teos yaptım.
ısınma turları :smiley:

DSC04545.jpg

DSC04587.jpg

Güzel araçmış tolga güle güle kullan. Tampondaki küçük plakanın olduğu yer vinç diye bağırıyo. ;D

GÜLE GÜLE KULLAN TOLGA
ÇAMURUN BOL OLSUN

Erdal abi ellerine sağlık çok keyifliydi,bir kaç resimde ben ilave ettim..

DSC00927.jpg

DSC00945.jpg

DSC00947.jpg

DSC00951.jpg

DSC00957.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR