Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)
wolkhan' Alıntı:
yok canım pek sanatkarlık bişi yok...aslında çizim internetten alınma ama nakış haline bendeki bir program getiriyor..ondan sonrasınıda makina işliyor zaten.bana pek iş kalmıyor anlayacağın... ;D.
defender cıların ellerinde çizimler varsa bana yollarlarsa defender nakışları da işlemekten büyük keyif alırım..yoksa ben bi defender alana kadar beklemek zorunda kalacak defender cılar benden söylemesi...
tabii ki olabilir...yalnız işimiz nakış olduğu için detayların çizimlerdeki kadar net çıkamayabileceği durumu da söz konusudur...zaten az önce birsürü araç çizimleri buldum başka yerlerden.en kısa zamanda paylaşacağım...sizin defender da benim gözdelerimden biri bunu da araya sıkıştırıvereyim ;D..maşallah...
bu arada bu tip nakış armaları kişiye özel duruma çevirmek için plaka veya isim yazmak da mümkün bilginize...dediğim gibi çalışmaya devam ettikçe aklıma yeni şeyler geliyor.en kısa zamanda güzel fotolarla birlikte yeni fikirler de oluşur umarım..
sağol emrah
vinç olayı olmuyor maalesef tamponun arkasında yeterli yer yok. tamponuda bozmak istemiyorum. trifor almak lazım manuel olarak aynı işi yapıyor avantajı ise ister önden ister arkadan çekebiliyorsun.
sağol aykut.
sizin oraları çok severim ben. club teos ve atlantis sık uğradığım yerlerdir.
senin araçta çok güzel. sahibinden.com da örmüştüm yanılmıyorsam. uzun uzun incelemiştim.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)
wolkhan' Alıntı:
tabii ki olabilir...yalnız işimiz nakış olduğu için detayların çizimlerdeki kadar net çıkamayabileceği durumu da söz konusudur...zaten az önce birsürü araç çizimleri buldum başka yerlerden.en kısa zamanda paylaşacağım...sizin defender da benim gözdelerimden biri bunu da araya sıkıştırıvereyim ;D..maşallah...
bu arada bu tip nakış armaları kişiye özel duruma çevirmek için plaka veya isim yazmak da mümkün bilginize...dediğim gibi çalışmaya devam ettikçe aklıma yeni şeyler geliyor.en kısa zamanda güzel fotolarla birlikte yeni fikirler de oluşur umarım..