asyavarhan
asyavarhan@superonline.com
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)
;D
;D
broker650' Alıntı:geziye katılamadım ama bir kaç fotoğraf eklemek istedim.
pazar günü yeni arabamla sığacık-teos yaptım.
ısınma turları![]()
wolkhan' Alıntı:yok canım pek sanatkarlık bişi yok...aslında çizim internetten alınma ama nakış haline bendeki bir program getiriyor..ondan sonrasınıda makina işliyor zaten.bana pek iş kalmıyor anlayacağın... ;D.
defender cıların ellerinde çizimler varsa bana yollarlarsa defender nakışları da işlemekten büyük keyif alırım..yoksa ben bi defender alana kadar beklemek zorunda kalacak defender cılar benden söylemesi...
asyavarhan' Alıntı:Çalışmalar süper..Ellerinize sağlık..
Defender için..Bu tarz şeyler olabilirler mi..
sağol emrahWintermute' Alıntı:Güzel araçmış tolga güle güle kullan. Tampondaki küçük plakanın olduğu yer vinç diye bağırıyo. ;D
Burhan amca sağolNİVACI' Alıntı:GÜLE GÜLE KULLAN TOLGA
ÇAMURUN BOL OLSUN
sağol aykut.asyavarhan' Alıntı:Hayırlı olsun çok şık duruyor..Bu arada bizim oralarda dolaşmışsın..
wolkhan' Alıntı:tabii ki olabilir...yalnız işimiz nakış olduğu için detayların çizimlerdeki kadar net çıkamayabileceği durumu da söz konusudur...zaten az önce birsürü araç çizimleri buldum başka yerlerden.en kısa zamanda paylaşacağım...sizin defender da benim gözdelerimden biri bunu da araya sıkıştırıvereyim ;D..maşallah...
bu arada bu tip nakış armaları kişiye özel duruma çevirmek için plaka veya isim yazmak da mümkün bilginize...dediğim gibi çalışmaya devam ettikçe aklıma yeni şeyler geliyor.en kısa zamanda güzel fotolarla birlikte yeni fikirler de oluşur umarım..