İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,223
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)

;D

DSC00946.jpg

DSC00950.jpg

DSC00959.jpg

DSC00965.jpg

DSC00988.jpg

Etiketler

broker650' Alıntı:
geziye katılamadım ama bir kaç fotoğraf eklemek istedim.
pazar günü yeni arabamla sığacık-teos yaptım.
ısınma turları :smiley:

Hayırlı olsun çok şık duruyor..Bu arada bizim oralarda dolaşmışsın..

harika fotoğraflar ve harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

wolkhan' Alıntı:
yok canım pek sanatkarlık bişi yok...aslında çizim internetten alınma ama nakış haline bendeki bir program getiriyor..ondan sonrasınıda makina işliyor zaten.bana pek iş kalmıyor anlayacağın... ;D.
defender cıların ellerinde çizimler varsa bana yollarlarsa defender nakışları da işlemekten büyük keyif alırım..yoksa ben bi defender alana kadar beklemek zorunda kalacak defender cılar benden söylemesi...

Çalışmalar süper..Ellerinize sağlık..

Defender için..Bu tarz şeyler olabilirler mi..

logo.jpg

asyavarhan' Alıntı:
Çalışmalar süper..Ellerinize sağlık..

Defender için..Bu tarz şeyler olabilirler mi..

tabii ki olabilir...yalnız işimiz nakış olduğu için detayların çizimlerdeki kadar net çıkamayabileceği durumu da söz konusudur...zaten az önce birsürü araç çizimleri buldum başka yerlerden.en kısa zamanda paylaşacağım...sizin defender da benim gözdelerimden biri bunu da araya sıkıştırıvereyim ;D..maşallah...
bu arada bu tip nakış armaları kişiye özel duruma çevirmek için plaka veya isim yazmak da mümkün bilginize...dediğim gibi çalışmaya devam ettikçe aklıma yeni şeyler geliyor.en kısa zamanda güzel fotolarla birlikte yeni fikirler de oluşur umarım..

Çok güzelbir gezi olmuş tebrikler. Beyaz lantın dodikleride cok hoşduruyor mükemmel....

Wintermute' Alıntı:
Güzel araçmış tolga güle güle kullan. Tampondaki küçük plakanın olduğu yer vinç diye bağırıyo. ;D
sağol emrah
vinç olayı olmuyor maalesef tamponun arkasında yeterli yer yok. tamponuda bozmak istemiyorum. trifor almak lazım manuel olarak aynı işi yapıyor avantajı ise ister önden ister arkadan çekebiliyorsun.

asyavarhan' Alıntı:
Hayırlı olsun çok şık duruyor..Bu arada bizim oralarda dolaşmışsın..
sağol aykut.
sizin oraları çok severim ben. club teos ve atlantis sık uğradığım yerlerdir.
senin araçta çok güzel. sahibinden.com da örmüştüm yanılmıyorsam. uzun uzun incelemiştim.

Evet ya...Canım yanıyor..Ancak satmak zorundayım...Butaraflara gelirsen..Bi dat yap..Yeşilkent ulamıştayım...

wolkhan' Alıntı:
tabii ki olabilir...yalnız işimiz nakış olduğu için detayların çizimlerdeki kadar net çıkamayabileceği durumu da söz konusudur...zaten az önce birsürü araç çizimleri buldum başka yerlerden.en kısa zamanda paylaşacağım...sizin defender da benim gözdelerimden biri bunu da araya sıkıştırıvereyim ;D..maşallah...
bu arada bu tip nakış armaları kişiye özel duruma çevirmek için plaka veya isim yazmak da mümkün bilginize...dediğim gibi çalışmaya devam ettikçe aklıma yeni şeyler geliyor.en kısa zamanda güzel fotolarla birlikte yeni fikirler de oluşur umarım..

Türk bayrağı ve yanında kangurubu şık olur..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR