izmir offroad

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOBİDİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,881

MOBİDİK

çamurun tadına bakmak lazım..
Yer
izmir
izmirde toyata 1987 model fj 70 sahibiyim.3 aydır kullanıyorum bu aracı.fakat izmirde ofroad kulübü yok galiba bu yüzden yalnız kovboy gibi dolaşıyorum.bu konuda eğitim almak yada özellikle izmirde bu konu ile ilgili bilgi ve zaman paylaşımında bulunmak istiyorum.kullanımla ilgili kitap bile olabilir?ayrıca bu site çok karışık yada bana öyle geliyor,kullanamıyorum.

Etiketler
Ynt: izmir offroad

"MOBİDİK " arkadaşım ,

bütün sorularına cevabı en saglıklı Toyota Muhabbet köşesinde bulabilirsin..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40485.new;topicseen#new

yalnız ilk önce mesaj sayını 20 lere çıkartmak için devamlı konulara yaz..ki..20 olunca Toyota Muhabbet köşesini açtırabilmen için moderatör Sedat Yol a maille ulaşırsan kullanıma açar..

mdr' Alıntı:
"MOBİDİK " arkadaşım ,

bütün sorularına cevabı en saglıklı Toyota Muhabbet köşesinde bulabilirsin..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40485.new;topicseen#new

yalnız ilk önce mesaj sayını 20 lere çıkartmak için devamlı konulara yaz..ki..20 olunca Toyota Muhabbet köşesini açtırabilmen için moderatör Sedat Yol a maille ulaşırsan kullanıma açar..
sayın mdr.azönce size msj gönderdim .ilginize teşekkürler.bu siteye üye oldum ama hala çalışma sistemini çözemedim.çok karışık.aracınızı alırken yaşadığınız heyecana hayran oldum. benzerini ben yaşadım.. izmir de yaşamak çok güzel ama hobiler konusun da güdük kalıyor.off road yapan kimse yok.yalnız kaldım izmir köyünde.

Az kalmış mesaj sayısının 20 olmasına..ha gayret... ;D

Sitenin çalışma prensibi arada bir ugrayıp sadece izleme için olanlar harici kişileri aktif olarak katılıma davet eden bir sistem..

verilen ünvanları fazla takma...içi boş mesajlar yerine bilgilendirme..ögrenme amaçlılar bizler için degerlidir.

İzmir 3.büyük kentimiz olmasına ragmen nedense off roadda pasif..acaba dagları,yaylaları mı yok :D desem hayır var..insanları mı duyarsız desem :D hayır en duyarlı toplum ege toplumudur..herkes işinde gücünde de off roada zaman mı bulamıyorlar desem ıııhh bahane degil bu....çözemedim..cevabını sen ver... ;D :D

mdr' Alıntı:
Az kalmış mesaj sayısının 20 olmasına..ha gayret... ;D

Sitenin çalışma prensibi arada bir ugrayıp sadece izleme için olanlar harici kişileri aktif olarak katılıma davet eden bir sistem..

verilen ünvanları fazla takma...içi boş mesajlar yerine bilgilendirme..ögrenme amaçlılar bizler için degerlidir.

İzmir 3.büyük kentimiz olmasına ragmen nedense off roadda pasif..acaba dagları,yaylaları mı yok :D desem hayır var..insanları mı duyarsız desem :D hayır en duyarlı toplum ege toplumudur..herkes işinde gücünde de off roada zaman mı bulamıyorlar desem ıııhh bahane degil bu....çözemedim..cevabını sen ver... ;D :D

valla hocam izmir insanı yaşamak için çalışıyor,çalışmak için yaşamıyor.sadece offroad değil,diğer tüm etkinliklerde de izmiri pek bulamazsınız.internetteizmir off road kulübü kurulma aşamasında ama nerdeyse 6 aydır bekliyorum ,ne ses var nede seda...hayır ben deneyimli olsam,başı çekecem ama ben de yeni başladım.bekliyeceğiz mecburen..selamlar

merhabalar izmirde yasiyorum ve land cruiser vx100 sahibiyim, gezenbilir toyota ekibi ile off-roadlara cikiyorum sizi de bekleriz ancak zimirde tam anlamiyla organize bir ekip maalesef yok, benimle iletisim kurarsaniz ayrintilari paylasabilirim, ayrica arazi ve off-road sartlarinda arac kullanma konusunda da destek olmaya calisirim, hosgeldiniz aramiza... iletisim bilgilerimi ozelden atiyorum...

pandipieri' Alıntı:
merhabalar izmirde yasiyorum ve land cruiser vx100 sahibiyim, gezenbilir toyota ekibi ile off-roadlara cikiyorum sizi de bekleriz ancak zimirde tam anlamiyla organize bir ekip maalesef yok, benimle iletisim kurarsaniz ayrintilari paylasabilirim, ayrica arazi ve off-road sartlarinda arac kullanma konusunda da destek olmaya calisirim, hosgeldiniz aramiza... iletisim bilgilerimi ozelden atiyorum...

serkan bey,ilginize teşekkür ediyorum.diğer mesajınızıda aldım.devlet opera ve balesinde çalışıyorum.ben şu an özelden mesaj atamadığım için size mail.atacağım.görüşmek dileği ile..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler