İzmir - Selçuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DidemGelirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,975

DidemGelirli

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Ben Agustos sonunda Ege-Akdeniz turuna cıkacagim. Ara transferler konusunda aklıma takılanlar var, sanırım biraz zorlanıcam. Tavsiyelerde bulunursanız cok sevinirim.
Plan su:
16:30 Adnan Menderes havalimanı varış ve Selçuk'a gidiş / Bu ara transferi en kolay nasıl yapabilirim. Havaalanından tren oldugu soylendi ancak 2 saat beklemek durumunda kalacagım ve zaman kaybetmek istemiyorum. bir oneri ise taksiyle ana yola cıkıp minibuse binmek ama selcuk'a minibuslerinde cok sık olmadıgı soylendi.

Bana bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa cok sevinirim :smiley:

Tesekkurler simdiden,
Didem

Etiketler
Ynt: İzmir - Selçuk

izmir aydın arası gıden otobuslerın hepsi selçuktan geçer ayrıca kuşadası, bodrum'a gıden otobuslerden hangisi olsa selçuktan gecıyor. Transfer problem olmaz :D

teşekkür ederim cevaplarınız için.
Peki bu otobuslere nereden binebilirim. Adnan Menderes havaalanına yakın bir yerden geciyor mu yoksa , otogara mı gitmem gerekecek?

Bu araclara bınmek için otogara gıtmenıze gerek yok otogar izmirin obur ucunda. Havalımanından bıle bır servisle karabaglara gıdıp bınebılırsınız. ;D

Ayrıca atlasjet ile gıdıyorsanız kusadası servısı var onunla havalımanındanda gıdebılırsınız. ::smiley:

Çok teşekkür ederim bilgiler için. İnanın interneti çok iyi kullanan birsiyim ve bu konuda da arastırma yaptım ancak bu gibi konularda biraz bilen birilerinin deneyimlerinden yararlanmak gerekiyor. Paylaşımlarınız için cok tesekkur ederim:smiley:)

Gaziemir den ahmetbeyli ordan selçuk yanı 2 minibüs değiştirmeniz gerekir otogardan bınmek ıstersenız kuşadasına direk otobüsler kalkıyo bunlar selçukdan da geçiyo orda ınebılırsınız sanırım her saat başı kalkıyo kuşadadı otobüsleri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler