İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 192
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,989
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> Burhan abi davatinden ötürü çok teşekkür ederim<br /> dengeleri siz ve Erdal abi sağlayacaktır !<br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="efe_chevy" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> efe_chevy' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Selam lar bende katılmak isterim ama kimseyi tanımıorum tanışmak isterim ortamı bozmak istemiyorum rahatsızlık vermem herhalde bi aksilik çıkmazsa balçovadan gelmek istiyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> grubun büyüklüğü eğlencenin boyutlarını belirler<br /> ve bu grup oldukça niteliklidir yani rahatsızlık vermeniz pek olanaklı değil<br /> <br /> yeterki Erdal Bey&#039;in de belirttiği gibi grubu tehlikeye atacak davranışlardan ve liderin yönlendirmelerine karşı olunmadığı sürece...<br /> <br /> hoş geldiniz, katılabilirseniz size ve tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> hepimiz bu şekilde tanıştık.<br /> mutlu oluruz tplanma yeri ve saatini biliyormusun</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> öncelikle teşekkürler katılmak çok istiyorum sa kaçta menderes yol ayrımında olmam gerekli yiyecek ve aile ortamı mı? var beni bilgilendirirseniz ihtiyaçlar konusunda ilk gezim olucak yardım bekliyorum</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="efe_chevy" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> efe_chevy' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> öncelikle teşekkürler katılmak çok istiyorum sa kaçta menderes yol ayrımında olmam gerekli yiyecek ve aile ortamı mı? var beni bilgilendirirseniz ihtiyaçlar konusunda ilk gezim olucak yardım bekliyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>selamlar bizde balçovadanız eger sizde gelecekseniz sabah buluşup birlikte gidebiliriz <br /> 0533 523 11 44 gökhan</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> ya bide bu beyaz land dizel mi kondüsyonu yüksek gözüküyor</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> zevkle anlatırım<br /> Çoğunluk yada manisi olmayan her kes eş ve çocukları ile gelir .<br /> yanlızda gelseler sorun olmaz herkez gönül rahatlığıyla eğlenir.<br /> araçlarımızı kırmadan biraz çamur, biraz orman yolu, uygun bir yerde mutlak ateşimizi yakarız <br /> kolay pişecekleri seçer sucuk tavuk vs. kafi ölçüde ateş suyu yada mavi kutu trenleri yaparız.<br /> menderes kavşağımda 09.00 buluşma----09.30 hareket<br /> ihtiyaçları ve yakıtı hem araç hemsize ve iaşe hazır olarak<br /> yağmurluk, çizme, bot kazma,kürek çeki halatı ve aksili,klere karşı kafa llambası ve fener</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> efe_chevy aramıza hosgeldini sizleride aramızda görmekden mutluluk duyacaz rahatsızlık vermek ne demek mutluluk verirsiniz anca katılımınızla taışmış olacagız</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="efe_chevy" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> efe_chevy' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ya bide bu beyaz land dizel mi kondüsyonu yüksek gözüküyor </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> hangi landdan bahsediyosun acaba bizim araba olabilir bahsettiğim<br /> gelmeyi düşünüyosan haber ver ona göre sabah buluşup gidelim</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> hatırlatma <br /> Buluşma Saati : 09.00 - 09.30 olsun<br /> Hareket saati : 09.30<br /> Buluşma yeri (1) : İzmirden gelecekler için Gaziemirden Menderese sapınca az ileride eskiden benzin istasyonu olup yıkılmış olan alanda buluşalım.<br /> Buluşma yeri (2) : saat 10.00 Kuşadası-Seferihisar tarafından gelecekler için bu yolun Gümüldüre giriş noktası kavşak<br /> <br /> Her iki buluşma yeri de sayfa 1 de harita üzerinde işaretlenmiştir<br /> <br /> Önemli Not: Kahvaltı için ayrıca durlulmayacak, herkes önceden yapsın<br /> Ö.Yemeğ-mangal için alışverişlerinizi yaparak gelirseniz ayrıca zaman kaybetmemiş oluruz</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> Erco liteye baktınmı seni kurda kuşa yem edermiyiz hiç.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> beraber çıkabiliriz fakat eşimi ve 10 aylık oğlumu alıp almama konusunda tam emin değilim birde yemek konusunda neler almalıyım aracıma çeki halatı falan alayım mı?</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> ne iletisi abi sağolunda ben de hic kurda kuşa yem olacak göz varmı ;D iyiki aracım cade lastiklere camurda yurumede birde batsak nolacak bilmem ama ben ogrendim kım kımdir ve nedir</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> seri 1 galiba plakasız olan araç</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> halat al gerekli olabilir yemek icinde cusuk ekmek en kolayı yada mangallık filan aylece katılabılırsın hem cocuklar icin degişiklik olabilir</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> efe 10 aylık efe için bu parkur ağır olabilir süspansiyon açısından.<br /> yemek 1öğün ne itersen o.<br /> -----------------------<br /> Ercoa öğrendiklerini gelince banada söyle cahil kalmayayım</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="efe_chevy" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> efe_chevy' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> seri 1 galiba plakasız olan araç </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>seri III serkan kardeşimizin aracı</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri