İzmir - Urla Köy Ağaçlandırma Sahası Kampı (05-06 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,936
Ynt: İzmir - Urla Köy Ağaçlandırma Sahası Kampı (05-06 Temmuz 2008)

Kış mevsiminde ; Sıcak ve korunaklı evlerinden ,
Yaz Mevsiminde ; Soğuk limonatalarını yudumladıkları yazlıklarından kalkıp dağ başına sulama yapmaya ve yağmurlu soğuk günlerde yeni fidanlar dikmeye hiç bir zaman 5 den daha çok gönüllü bulamadık Yücel Bey ,

Yine de Teşekkür ederim ilginize.

Etiketler

Merhabalar ,

Öncelikle ağaçladırma fikirlerinize bende sonuna kadar katılıyorum . Haziran ayı için İzmir yakınlarında kamp yeri bakarken bu başlık beni heyecanlandırdı ama fotoğrafları görüntülemiyorum . Kısıtlı bir upload sitesi herhalde . Zahmet olmaz ise en azından birkaç tanesini yenilerseniz sevinirim .

Kısıtlı bir upload sitesi değilde aşırı fotoğraf yükledim. o nedenle fotoğraflar görünmüyor.
Sepet programında yükül olan bazı fotoğraflarımı silmeliyim.

Peki ege bölgesinde kamp yapacağım bölge önerileriniz neresidir ( izmirden yola cıkacağım ) ? Haziran ayı için yer bakıyorumda :smiley:

Tek kıstasım var doğa ve ben olayım ( yani kalabalık olmasın ) , yanında mümkünse şelale , hafif tırmanışlar içeren parkurlar olsa da süper olur .

Hem kolay hem zor soru Numan Bey ,
İzmir Çevresinde kamp yaptığımız alanlar var ama sizin istediğiniz gibi hem şelale hem hafif tırmanışlar olan bölge sayısı azalıyor.
Hem kamp hem şelale için size önerim İzmir - Aliağa Türkmen Köyü yakınlarında ki Suuçtu Şelalesi olabilir.
Ortam hem sessiz ve sakin hemde kamp yapmaya çok elverişli bir yapısı var.
Google Earth üzerinden bu bölge hakkında ayrıntılı bilgiler toplamaya şimdiden başlayabilirsiniz.
İyi Çalışmalar.

Bu arada fotoğraflarım düzeldi sanırım.

Cevaplar ve fotolar için teşekkürler Murat . Karnımı acıktırmadı da değil hani :smiley:
Aliağa zaten bir süre ikamet ettiğim yer oraları bulmam zor olmaz .

Şelaleyi ve herşeyi silersek en fazla nereden keyif aldınız peki egede ?
İzmirden başlayarak - kelebekler yada kabak koyunda de sonlanacak bir rota sanki işimi görecek gibi şimdi duraklama yerleri arıyorum .

Bansettiğiniz son yerlere hiç gitmedim Numan bey ,
:smiley:

Uygun bir aracınız da varsa kamp malzemeleriniz ile girin kafanıza estiği bir rotaya.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri