İzmir ve çevresinde uzun süreli kamp alanı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çaylak:) Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,690

Çaylak:)

Ana Kamp
Yer
İzmir
Merhaba, Mart'ın başından sonuna kadar yaklaşık 1 aylık bir süre içinde İzmir civarında kamp yapacağım. Daha önce birkaç defa kamp deneyimim oldu ama hep deniz kenarında mesire yerlerinde.. bu kez durum farklı olduğu için dağda bayırda bir yer olsun istiyorum. Yamanlar Karagöl'ün hep methini duyuyorum ama bu mevsimde nasıldır acaba oralar? Ya da başka nereler olabilir?.. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: İzmir ve çevresinde uzun süreli kamp alanı?

Karagöl harika görünüyor ben de çok araştırdım gitmek için. Fotoğraflar da mevcut forumda. Fakat oradaki işletmecilerin birkaç saçma kuralından yakınanları da okumuştum yine burada. (ağaçlara zarar veriyor gerekçesiyle hamak kullanmaya izin vermezken öte yandan ağaçların cazır cazır kesilmesi gibi). Doğası nasıl dersen gitmedim ama harika görünüyor. Hem bu yönüyle hem de diğer yönleriyle her türlü cevabı alırsın zaten gidenlerden. Bu arada gitmek için toplu bir ulaşım aracı yok. Benim gibi öğrenciysen ve araban yoksa biraz zor :smiley:

gncr' Alıntı:
Karagöl harika görünüyor ben de çok araştırdım gitmek için. Fotoğraflar da mevcut forumda. Fakat oradaki işletmecilerin birkaç saçma kuralından yakınanları da okumuştum yine burada. (ağaçlara zarar veriyor gerekçesiyle hamak kullanmaya izin vermezken öte yandan ağaçların cazır cazır kesilmesi gibi). Doğası nasıl dersen gitmedim ama harika görünüyor. Hem bu yönüyle hem de diğer yönleriyle her türlü cevabı alırsın zaten gidenlerden. Bu arada gitmek için toplu bir ulaşım aracı yok. Benim gibi öğrenciysen ve araban yoksa biraz zor :smiley:

Dostum cevabın için teşekkürler.
Evet senin gibi öğrenciyim ve araç imkanı da şu anlık yok gibi görünüyor. Mecburen birazcık yürüyüş yapıcam ;D otostopla da şansımı denerim tabi :smiley:

Bu arada sen gittiğin zaman nasıl gitmiştin?

yukarda da dediğim gibi ben gitmedim. net ortamlarında araştırdım, bu forumda gidenlerin fotoğraflarından falan biliyorum :smiley:

ben de gitme imkanı bulamadım ancak karşıyakadan en az 20-30 km uzakta olduğunu otostop çekilebilecek kadar araç geçen bir yolu olmadığını biliyorum tabi gidenler bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi verirse iyi olur.Bende nisan da bir kaçamak düşünüyorum :smiley:

Asiksk' Alıntı:
ben de gitme imkanı bulamadım ancak karşıyakadan en az 20-30 km uzakta olduğunu otostop çekilebilecek kadar araç geçen bir yolu olmadığını biliyorum tabi gidenler bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi verirse iyi olur.Bende nisan da bir kaçamak düşünüyorum :smiley:

Otostop işin şakası tabi, taa dağın başında Çanakkale yolundaki gibi vızır vızır araç geçmese gerek. Bir arkadaşla konuştum araç konusunda yardımcı olacak, eğer oradan da bir şey çıkmazsa 25 km.yi 20 kg. yükle yürüyebilirim sanıyorum. Ama emin de değilim.. :smiley:

Araştırmalarım için sessiz sakin bir yerde kafamı toplamam odaklanmam lazım, yer seçimini bitirip ekipmanları hazırlamaya da başlamalıyım. İşim zor.. Yardımcı yorumlarınız için tekrar teşekkürler..
::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri