İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,622

VoDaFoNeCeLL

" Birlikte yaşa, yalnız öl "
Yer
EgE
arkadaşlar, şu an saat 03:50 ve ben daha eve yeni geldim. demirci-çataloluk mevkiinde çamur banyosu yaptık epey. zaten sabah uyanıp yetişebilirsem görürsünüz halimi.
umarım uyanabilirim.
görüşmek dileğiyle.

Etiketler
Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi (25 Ocak 2009)

evet İzmir'li arkadaşlarımız buradan gezinizin görüntülerini sabırsızlıkla bekliyoruz........ :smiley:

evet arkadaşlar saat 19,10 itibarıyle eve dönebildim bir akıs ve bir silgec arızasıyla günü atlatdık cok keyıflibir tur oldu katılan arkadaşlara cok teşekür ediyorum hele Halile urlaran gaziemire kadar cam sıldı felaket bir yamura yakalandık, ama günün keyfini bozamadı
fotolar da en yakın zamanda eklerim

sorunsuz , problemsiz geri dönüşünüz çok iyi , artık gezinin meyvalarını bekliyoruz tabii sizler biraz dinlenince , şimdilik iyi istirahatlar....... :smiley:

Gezide emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. ( Bizi ağırlayan Mahmut Abiye özel bir teşekkürü borç bilirim)

Gezide kırılan dökülen parçalar
1- Aracım su geçişine batmamak için hızlı girince ateşleme su aldı 10 dak gecikmeyle yola devam ettik.
2- Land 110 ön aks kesti
3- Lada niva ön aks kesti
4-Disco 1 sağ ön tekere ağaç bir kazık iç yanaktan lastiği yardı.
5- Disco 3 G 4 Suni parkurda sol iki tekeri patlattı.

Bütün araçlar parkuru tamamladı. :smiley:

Bu sıkıntılar arasında gezinin SÜPER kurtarıcısı disco 3 e ayrıca teşekkürler. Arkasında benim ambulans kasalı 3 tonluk 110 la o rampalar yedi bitirdi. Yetmedi çıkamıyan bütün araçları aldı tepeye çıkarttı.

Lada niva o lastik cantla o rampaları nasıl çıktı oda ayrı bir konu videosu artık yarına Tebrikler. Lada Nivalara neden dağ keçisi denilir ? Rampaları
Kazasız belasız geziyi tamamladık. Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.

Lada Nivalara neden dağ keçisi denilir ?
Rampaları hoplaya zıplaya güle oynaya çıkabilirler :smiley:

biraz erken olmuş benim tahminim ama gene de ufak tefek şeyler dışında üzücü bir olay olmaması sevindirici , geçmiş olsun ,bunun dışında zevkli geçmesi de sevindirici görüntüleri bekliyoruz....... :smiley:

durdum durdum bu gün çalıştım şimdi muğlalı gezenbilir bulimde beni yılanlı dağına çıkarsın bari fotolar gelsinde görelim içimiz gitsin ;D ;D ;D

merhabalar

çok keyif aldığım bir gündü
(isimleri hatırlayamadığım için belirtemiyorum bundan dolayı özür dilerim)
öncelikle Rehberimize, Katılımcılara, tesisini kullandığımız Titus yöneticilerine ve Disco 3'ün yardımlarına çok teşekkürler.
(deveden büyük fil var deriz ya filden de büyük bu Disco 3 varmış, gördüm)
- pis bir rampada tekerleklerin kayalık zemine tutunmaya çalıştığı bir ortamda yusuf'la tanış değil bilhassa akraba olduğumuz ortaya çıktı
Lada keçi kelimesini tam anlamıyla hakkediyor çünkü eşim birşeyleri yanlış yapıyorsun derken tek kelime ile zıplıyorduk
- katılımcıların bazı yerlerde zeminin balçığa dönmeye müsait olmasına karşın zemini bozmamak için çaba safetmelerine teşekkür ederim
- molalarda yapılan sohbetlerde bilgilerini bizimle paylaşmalarına çok sevindim

kısaca sürüşün çok keyifli olduğu bir bölgede çok güzel bir gün geçirdik

tekrar teşekkür ederim, selamlar

nejat abi baya yorulduk hepinize teşekkürler

görüntülerin çoğu dururken çekilmiştir, sebep co-pilotumun hareket halinde iken yerinde sabit kalmaya çalışmasındandır :smiley:

...1

P1030128.jpg
P1030130.jpg

P1030143.jpg
P1030146.jpg

P1030154.jpg
P1030167.jpg

P1030172.jpg
P1030177.jpg

P1030189.jpg
P1030190.jpg

P1030197.jpg
P1030200.jpg

P1030205.jpg
P1030208.jpg

P1030217.jpg
P1030221.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR