Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son kare Ercan'ın ve defender'in Ercan'ı çekmeye çalışırken akslarını kırdıkları rampa.tüm kilitleri ve üzerine 100 bilmem kaç kasımıda devreye sokup bir solukta çıktığımız yer.Serdar'ın da katılımıyla yusuf yusuf'u gördüğümü anlatıyorum
Çok güzel bir gezi oldu, yeni arkadaşlarla tanıştık
Gezide ilk bata ben oldum ;D, suni parkurda biraz eğlence olsun diye girdiğimiz su kanalında battık : Kurtarma ekibinden sevgili Ömer, Okan ve Serkan' a çok teşekkür ediyorum
Yenilen pehlivan güreşe doyar mı? tabii kurtulduktan sonra ilk işim aynı çukuru geçmek oldu (bu defa daha hızlı girince sorun olmadı)
Videosunu becerebilirsem ekleyeceğim.
2.ci vukuatım sağ ön lastiği bir ağaç dalına sapladık foto aşağıda.. Burada da sevgili vosdost' a emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Gezi genelinde, her zaman olduğu gibi süper kurtarıcı Selime ve LR3 üne teşekkürler
[attachment=1]