İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isolano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 233
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,764
İsmail bey güzel bir geziyi daha bizlerle paylaştığınız için size çok teşekkür ediyorum, detaylı koordinat bilgisi ile birlikte fotoğraflı anlatımınız bu geziyi yapmak isteyen bir çok kişiye fayda sağlayacaktır.
Yeni gezilerinizde görüşmeyi umut ediyorum

Etiketler
için

Bana balkan şehirleri hep hüzün,acı ve ayrılığı hatırlatır. güzel fotoğraflar,önemli bilgiler,bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
Şadan bey ilginize çok teşekkür ederim.İnanın hep içimde yaşayıp yazamadıklarımı yazmışsınız.Balkanlarda sokaklarda hüzün ile mutluluk kardeş gibi olmuş.

Karavanımı aldığımda ilk yapacağım gezi kesinlikle Balkanlara olacak. Dede topraklarını gezerek görmek. İnşallah anne ile babamı da götüreceğim. Sizlerin tecrübeleri bize plan yaparken ışık tutacak. Teşekkürler

Güzel bir gezi yapmışsınız. Fotoğraflarınız da çok güzel. Biz de sizinle beraber gezdik, çok teşekkürler.

Değerli arkadaşlar, edebiyatın izinde yurtdışı gezilerimi paylaşmaya bu sitede başlamıştım. Ancak karavanımı satınca uçakla devam ettim. Sizlere 7 kıtada 100 ülke gezilerimi topladığım kitabım "Edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi"nin tüm yayınevlerinde satışa sunulduğunu paylaşmak istiyorum.

Her şeyin başladığı bu güzel siteye ,Değerli yöneticilerine ve arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.
İbrahim Tanju Adalı

Değerli arkadaşlar, edebiyatın izinde yurtdışı gezilerimi paylaşmaya bu sitede başlamıştım. Ancak karavanımı satınca uçakla devam ettim. Sizlere 7 kıtada 100 ülke gezilerimi topladığım kitabım "Edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi"nin tüm yayınevlerinde satışa sunulduğunu paylaşmak istiyorum.

Her şeyin başladığı bu güzel siteye ,Değerli yöneticilerine ve arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.
İbrahim Tanju Adalı