Ynt: İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009)
Paylaşım için teşekürler.Güzel görüntüler..
Birde İzmit LR takımı var, bu A takımıyla bi alakası varmı?
bu görüntülerdeki güzergah neresi çıkartamadım bende izmitliyimde...
yer olarak çamurlu olan görüntüler doğantepe üst tarafı. arkadan kartepe arkasından sultaniyeden altıoluk yaylasına çıkma denemeleri... ama başarısız...sonrasında dönüp pamukova yolundan mesruriye köyüne ait kıranyurt ( cevat abinin yayla evinin olduğu yer ) yaylasına çıktık. güzergah böyleydi. hepsi plansız gerçekleşti...
Paylaşım için teşekkürler keyifli bir gezi olmuş ancak ford un co pilotu eksik olunca kayış bile atmaya başlamış ayrıca fatih dostum ikinci pazarda co pilotluktan şikayet etmişsin ya biz ne yapalım hep co pilotuz.
Paylaşım için teşekkürler keyifli bir gezi olmuş ancak ford un co pilotu eksik olunca kayış bile atmaya başlamış ayrıca fatih dostum ikinci pazarda co pilotluktan şikayet etmişsin ya biz ne yapalım hep co pilotuz.
dostum başka araç olsa seve seve co-pilotluğa devam. ama mustafanın araba hem çok yüksek, hem her yeri çamur oluyor, hem kapı kısmı dar ve binmesi zor, hemde mustafa kardeşim daimi olarak çek kamera, çek resim derken... anlayın halimi. innnnnnnnnnnn- binnnnnnnnnnnnnn...birde aracın içi halı kaplı, her seferinde temizle ayakları felan fıstık...
Son video çok güzel , eleinize sağlık. O video da fordun zorlanma nedeni ağırlık mı , birde lastikleri sanki o arabaya uygun değil gibi geldi bana ... Aynı yerde ladanın performansını da merak ettim, XJ 'ye ise şapka çıkartıyorum...
güzel gezi olmuş tebrikler cevat abi nin pilotaj gerçekten çok iyi ben olsam çıkmıyacak der bırakırdım doğan abi ye de burdan selamlar iletiyorum gezilerinizde biz adapazarlı ları unutmayın diyorum bu arada fatih bey suzukı ye ne oldu sattınız mı
4 L' Alıntı:
Son video çok güzel , eleinize sağlık. O video da fordun zorlanma nedeni ağırlık mı , birde lastikleri sanki o arabaya uygun değil gibi geldi bana ... Aynı yerde ladanın performansını da merak ettim, XJ 'ye ise şapka çıkartıyorum...
fordun zorlanma nedeni dediğiniz gibi malum ağırlığı, ufak lastik çapı ve uzunluğu diyebilirim. ama kesinlikle pilotajın mükemmelliğiyle gidebiliyor. o aracı cevat abiden başkası yürütemez diyorum başka birşey demiyorum...
tatanga' Alıntı:
güzel gezi olmuş tebrikler cevat abi nin pilotaj gerçekten çok iyi ben olsam çıkmıyacak der bırakırdım doğan abi ye de burdan selamlar iletiyorum gezilerinizde biz adapazarlı ları unutmayın diyorum bu arada fatih bey suzukı ye ne oldu sattınız mı
dostum gerçekten aniden gelişen bir gezi oldu. yoksa adapazarı ekibini herkez gibi kendimizden sayıyoruz... evet aracımı yine sitemizden adaşım Fatih abiye (fatihoz66) sattım. güle güle kullanıyor...