KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)
Izmitin parkurlari da off road tutkunlari da bir baska. Istanbul Bahcekoyden OK li defenderi getirmeye degdi. Herkese tesekkurler. Bir dahaki sefere gorusmek uzere.
Diger resimleri de bekliyoruz tabii bu arada...
çok güzel bir gezi oldu... hafif sayılmayacak bir parkurdu... bize bu parkuru gezdiren doğan abiye teşekkürler... gezide benim için 2 önemli nokta oldu...
biri lada dan inen orhun umutun defenderına traktör demesi diğeride 2.5 benzinli landların performansı... katılan herkese teşekkürler... hele istanbuldan gelen misafirlere ok 144 ile o kadar yolu aldıkları için ayrıca teşekkürler... kar başladı sezon açıldı tekrar bulışmak dileğiyle...
not: ben makinayı evde unutmuşum ne yazıkki bende foto yok ...
bende kendi adıma öncelikle beni safra olarak arabalarına kabul eden ve geziye katılmama olanak sağlayan yeni arkadaşlarıma ve gezide emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.
4 silindir benzinli 110 def + ok144 lastik performansı gerçektende mükemmeldi.. hele o ladaların hafifliği sebebiyle zorlanmadan çıktıkları, 4 lt motorlu jeeplerin acaba 2 çekermi mi yoksa 4 çekermi çıksak tartışmalarının yapıldığı rampadaki halimiz görülmeye değerdi...
naci bey "geri geri de denesek mi acabayı" unutmussunuz gerçekten güzel bir geziydi.
şaka ancak anlayana yapılır geziye katılan herkes çok olgun insanlar olunca hem gezi hem muhabbet çok seviyeli oldu...
tekrarlamak dileğiyle...
ben makinayı evde unutmuşum bende foto yok daha çok bilgi var ama ceva abi, umut orhundan foto gelir...
discovery-V8' Alıntı:
Naci , allah sizi davul etsin ;D ;D Jeepcilerin diline düşmüşsünüz ;D
Önder beye bende senden bahsediyordum, Senin kocaoğlanla bir tur atmak istiyormuş ;D ;D
en kısa zamanda bekleriz... kar sezonuda açıldı... land ların gerçek performanslarını görmek isteriz... burada parkur çok... sağolsun buraları avucunun içi gibi bilen abilerimiz de var... siz gelin test edelim koca oğlanı
yavuz
sus sus karizmayı tamamen çizdirdik desem yeridir... kocaoğlan(lar) bayramdan sonra emre amade... ama arkadaşlara boş yere masraf kapısı açılırsa karışmam...